iOS 10.3.3 Download pentru iPhone si iPad

iOS 10.3.3 download pentru iPhone si iPad este disponibil chiar acum pentru toti cei interesati sa instaleze noua versiune a sistemului de operare folosind programul iTunes. In mod normal compania Apple recomanda utilizarea sostemului Software Update, Actualizare Software, pentru a instala iOS 10.3.3 pe iPhone si iPad, insa puteti face exact acelasi lucru folosind programul iTunes.

iOS 10.3.3 download poate fi facut doar pe calculatoare in acest mod, deoarece vorbim despre fisiere ipsw care trebuie folosite cu iTunes, acestea neputand fi descarcate in calculatoare. Dupa ce ati descarcat fisierul ipsw pentru iOS 10.3.3 in calculatoarele voastre, il veti putea folosi pentru a instala iOS 10.3.3 in mod normal, inclusiv folosind optiunea Update, care pastreaza toate datele intacte.

iOS 10.3.3, conform companiei Apple, nu aduce altceva decat rezolvarea unor probleme de performante, ale unor buguri minore si a unor vulnerabilitati minore. iOS 10.3.3 nu aduce functii noi pentru iPhone si iPad, asa ca nu va asteptati la asta pentru ca nu veti gasi absolut nimic notabil schimbat in terminale, deci va trebui sa va multumiti doar cu rezolvari de buguri si vulnerabilitati.

iOS 10.3.3 download pentru iPhone si iPad

ios 10 3 3 download iphone ipad

iOS 10.3.3 poate fi descarcat folosind unul dintre link-urile de mai jos :

20 COMENTARII

  1. Abia a aparut si tine 3zile … crezi ca va schimba apple bateria la update de soft? Poate un mic procent o sa conteze … 1-5% maxim dar nimic pe baza de baterie, nu va asteptati la minuni in legatura cu bateria la fiecare update de soft.

  2. La ios 10.3 tine bateria la greu cand am trecut la 10.3.2 se descarca f repede deci conteaza softul,sa vedem la 10.3.3
    Ceva pareri?

  3. @unieco , repaus: 17 ore , utilizare 5 ore și mai am 37% baterie , 60% a fost pe wifi și 40 % pe 4G , asta pe un 7 Plus , noroc ✌?, Menționez ca butoane Facebook și whatsapp foarte mult

  4. O porcarie de iOS este versiunea 11. Pe iPhone 6S are lag mare de 2-3 secunde. La o simpla deblocare dura 3 secunde sa se deblocheze dupa ce luam degetul de pe HomeButton si daca vroiam sa il deblochez imediat, nu mergea 10 secunde deoarece ramanea ecran negru.

  5. Tin sa precizez ca in momentul de fata am iOS 11.4 si as vrea sa revin la iOS 10.3.3 din cauza unor modificari aduse la text de ex eu folosesc “Text mai mare” si l-am dat la maxim si am activat si optinea aia si inainte textul se aseja corect cel mai exact pe Whatsapp acum cu iOS 11 parca textul cand esti pe whattsapp se suprapune si atunci cand instalez Whattsapp si intru si incep sa-l configurez butonul Continua este asejat peste alt text si e nevoie sa dau marimea textului mai jos am riscuri mari daca fac asta? stiam ca pe telefon trebuie sa intru in modul iTunes si apoi sa intru pe iTunes pe pc si sa dau Reset/restore si apare o fereastra sa selectez fisierul ipsw si dupa isi face el treaba corect?