iOS 10.3.3 Download pentru iPhone si iPad

iOS 10.3.3 download pentru iPhone si iPad este disponibil chiar acum pentru toti cei interesati sa instaleze noua versiune a sistemului de operare folosind programul iTunes. In mod normal compania Apple recomanda utilizarea sostemului Software Update, Actualizare Software, pentru a instala iOS 10.3.3 pe iPhone si iPad, insa puteti face exact acelasi lucru folosind programul iTunes.

iOS 10.3.3 download poate fi facut doar pe calculatoare in acest mod, deoarece vorbim despre fisiere ipsw care trebuie folosite cu iTunes, acestea neputand fi descarcate in calculatoare. Dupa ce ati descarcat fisierul ipsw pentru iOS 10.3.3 in calculatoarele voastre, il veti putea folosi pentru a instala iOS 10.3.3 in mod normal, inclusiv folosind optiunea Update, care pastreaza toate datele intacte.

iOS 10.3.3, conform companiei Apple, nu aduce altceva decat rezolvarea unor probleme de performante, ale unor buguri minore si a unor vulnerabilitati minore. iOS 10.3.3 nu aduce functii noi pentru iPhone si iPad, asa ca nu va asteptati la asta pentru ca nu veti gasi absolut nimic notabil schimbat in terminale, deci va trebui sa va multumiti doar cu rezolvari de buguri si vulnerabilitati.

iOS 10.3.3 download pentru iPhone si iPad

ios 10 3 3 download iphone ipad

iOS 10.3.3 poate fi descarcat folosind unul dintre link-urile de mai jos :