iPhone 8 concept Arata o parte din noul Smartphone

iPhone 8 este prezentat in aceasta seara sub forma unui nou concept care incearca sa ne prezinte o parte dintre modificarile pe care compania Apple ni le va oferi. Puteti vedea in clipul video de mai jos ca vorbim despre un iPhone 8 care are o carcasa dins ticla si o camera duala verticala aceste doua caracteristici fiind confirmate de o sumedenie de zvonuri aparute pana acum deci sunt aproape sigure de implementare.

iPhone 8 ne este prezentat si cu un ecran care acopera aproape intregul panou frontal, mai putin partea superioara a acestuia, iar deja stim ca realitatea este diferita. Acest iPhone 8 din concept nu are un decupaj in partea superior centrala a panoului frontal, nici nu are un ecran care sa o inconjoare, asa ca vorbim doar despre vechiul design cu un ecra plasat pe o lungime mai mare, dar in jos, nu si in sus.

iPhone 8 in versiunea finala va arata diferit fata de ceea ce vedem in acest concept, dar probabil v-ati obisnuit deja cu aceasta idee prezentata de diverse zvonuri. Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre aceasta viziune a iPhone 8, pe care multa lume se astepta de fapt sa o vada de la compania Apple in locul design-ului prezentat deja in atatea schite ?