iPhone 8 Lansare la Timp, Pret FOARTE Mare

iPhone 8 va fi lansat la timp de catre compania Apple, adica in septembrie, insa pretul de vanzare este foarte mare, asa cum ne-au spus alte zvonuri.

iPhone 8 urmeaza sa fie lansat la timp de catre compania Apple, conform unor informatii aparute astazi de la un analist cu informatii credibile in trecut despre compania Apple. Acesta sustine ca iPhone 8 va fi prezentat in septembrie si lansat in septembrie de catre compania Apple, contrar tuturor zvonurilor aparute pana acum dintr-o varietate de surse, care nu se stie ce anume au exact la baza.

iPhone 8 va fi lansat in cantitati foarte limitate in cursul lunii septembrie de catre compania Apple, insa asta doar pentru ca dispozitivul sa fie efectiv pus in vanzare. Analistul sustine ca vanzarile de terminale iPhone din T3 2017 vor scadea substantial din cauza faptului ca iPhone 8 nu va fi disponibil in cantitatile dorite de catre compania Apple, dar acest lucru este de asteptat de la o asemenea lansare.

iPhone 8 este denumit iPhone Pro de catre analist, iar asta din cauza schimbarilor majore pe care urmeaza sa le aiba din partea companiei Apple. In ciuda tuturor acestor schimbari, analistul nu cred ca iPhone 8 va fi lansat cu intarziere si in ciuda problemelor partenerilor companiei Apple, el nu este de parere ca lansarea va fi afectata in vreun fel si ca toate zvonurile reprezinta de fapt decizii luate de Apple cu multe luni in urma.

“…we do not believe that Apple’s production schedule is still changing materially with most current delay reports simply dated reverberations of decisions Apple made back in the spring. We expect a small amount of late September EMS output for the Pro model and then ramping production through October with target output levels achieved in late October/early November.”

iPhone 8 lansare la timp, pret foarte mare

iPhone 8 a fost anuntat de catre unii analisti ca fiind disponibil in doar 5 milioane de unitati in momentul lansarii, cel care ofera informatiile de acum are o parere diferita. El sustine ca in realitate Apple va avea doar 2 milioane de unitati ale iPhone 8 disponibile pentru vanzare incepand din toamna acestui an, asa ca situatia ar putea fi si mai proasta pentru cei din Cupertino, decat ne asteptam.

iPhone 8 a fost deasemenea prezentat ca urmand a avea un pret de vanzare foarte mare, iar analistul de astazi reitereaza aceasta idee si vine cu un pret in “ton” cu asteptarile. El sustine ca iPhone 8 urmeaza sa coste 1100 de dolari in momentul lansarii, dar aici vorbim doar despre modelul de baza, deoarece modelul cu mai mult spatiu de stocare urmeaza sa coste cu 100 de dolari, sau euro, mai mult.

“Our total iPhone shipments estimate for FQ4 is now 42.2m, reduced from our prior 49.5m forecast. Our FY18 iPhone shipments estimate is now 270.2m, up from our previous estimate of 262.9m. …production costs are slightly higher than we had originally anticipated. We also believe that the higher ASP is a critical demand control variable for a new tier of iPhone.”

iPhone 8 va genera costuri de productie foarte mari pentru compania Apple, iar asta este de asteptat, avand in vedere ca se folosesc multe componente si materiale noi. Cei de la Apple vor trebui sa-si amortizeze aceste costuri, iar clientii vor fi cei care vor “achita nota de plata” pentru un iPhone 8 care isi ajunge din urma concurentii, dar va fi prezentat ca o adevarata revolutie, insa doar in lumea Apple.

iphone 8 lansare pret