Samsung Galaxy S8 are in Sfarsit Bixby

Samsung Galaxy S8 are in sfarsit Bixby, una dintre cele mai asteptate functii de catre utilizatori, dar deocamdata are suport numai pentru engleza.

Samsung Galaxy S8 are in sfarsit o functie asteptata de catre foarte multa vreme de utilizatorii din multe zone de pe planeta, asistentul personal Bixby fiind lansat in SUA. Desi vorbim despre disponibilitate doar acolo, vorbim totusi despre faptul ca Bixby are in sfarsit suport pentru limba engleza in Samsung Galaxy S8, lucru pe care compania Samsung s-a chinuit sa il implementeze timp de aproape 3 luni de zile.

Samsung Galaxy S8 a fost lansat de catre compania Samsung cu promisiunea ca Bixby va fi integrat pentru a permite controlarea smartphone-ului si a aplicatiilor folosind comenzi vocale. Samsung si-a cam inselat clientii pana acum, iar incepand de astazi iata ca Samsung Galaxy S8 permite folosirea asistentului personal Bixby pentru tot ceea ce a promis compania Samsung cand a prezentat terminalul in martie.

Samsung Galaxy S8 a avut Bixby initial in versiune beta si peste 100.000 de persoane s-au inscris pentru a testa asistentul personal, astfel ca Samsung a reusit sa-l dezvolte si sa-l lanseze mai rapid. Peste 4 milioane de comenzi au fost rostite pentru Bixby in aceasta perioada de testare beta, asa ca el a invatat cum sa controleze Samsung Galaxy S8 pentru tot ceea ce au nevoie utilizatorii.

Samsung Galaxy S8 are in sfarsit Bixby

Samsung Galaxy S8 are in Bixby o functionalitate similara cu cea a Siri, dar cu suport pentru doar doua limbi, ceea ce il limiteaza extrem de mult. Samsung Galaxy S8 permite totusi controlarea aplicariilor cu Bixby, dar si navigarea prin acestea pentru a controla diverse functii, lucru pe care Siri nu il poate face pe iPhone si probabil nici nu-l va putea face prea curand pentru noi.

Samsung Galaxy S8 permite activarea Bixby cu ajutorul unui buton fizic dedicat, iar in baza interactiunii cu utilizatorii va invata sa inteleaga mult mai bine comenzile. Este de inteles daca in versiunea actuala Bixby nu va intelege chiar tot ceea ce ii spun utilizatorii Samsung Galaxy S8 si daca va avea unele probleme, dar asa a fost si Siri cand a fost lansat de catre compania Apple in versiune beta.

Samsung Galaxy S8 cu Bixby este mult mai util decat versiunea standard a terminalului, dar asta desigur doar pentru cei care vorbesc bine limba engleza si se bucura de functiile sale. Samsung Galaxy S8 are si suport limitat pentru anumite functii in baza locatiei in care se afla utilizatorul, Bixby neputand face anumite lucruri daca se afla in afara SUA, sau a Coreei de Sud, unde este deocamdata oferit exclusiv.

samsung galaxy s8 bixby engleza

6 COMENTARII

  1. Too late parca a fost si perfectionarea modului portret pe 7 Plus. Practic fara acela, sau cu el functionand deficitar, dual camera era inutila.

  2. Dual camera oricum era folosita din prima zi pt zoom optic dupa aceea mod portret
    Si pt orice camera f buna ai nevoie de zoom optic iar aici vad un viitor,sper sa se ajunga la zoom optic macar de 3x sau 4x