Prima Pagina iPhone iPhone SE 2 Anuntat pentru Lansare, Iata Cand

iPhone SE 2 Anuntat pentru Lansare, Iata Cand

iPhone SE 2 este anuntat astazi ca fiind pregatit pentru lansare de catre compania Apple, prezentarea oficiala urmand a avea loc in luna august.

iPhone SE 2 este un smartphone care pana recent nici nu parea posibil pentru lansare, insa doua zvonuri aparute in cursul acestor zile ni-l aduc in atentie. iPhone SE 2 a fost initial prezentat ca nefiind in calculele companiei Apple pentru a fi lansat anul acesta, un analist astiaticfiind creditat cu aceste informatii, desi el nu are o credibilitate dovedita si nici nu este cunoscut ca avand in trecut informatii valide despre Apple.

iPhone SE 2 parea sa fi fost dat complet uitarii de atunci, insa iata ca astazi un alt zvon sugereaza faptul ca acest smartphone va fi prezentat de catre compania Apple in august. Da, ati citit bine, iPhone SE 2 ar urma sa fie prezentat de catre Apple in cadrul unui eveniment ce ar urma sa aiba loc cu doar o luna inainte ca iPhone 7S si iPhone 8 sa fie prezentate oficial de catre cei din Cupertino.

iPhone SE 2 nu are deocadamta informatii privind specificatiile tehnice, dar ar trebui sa aiba tot un ecran cu diagonala de 4 inch, acesta facandu-l foarte popular in randul utilizatorilor. iPhone SE 2 ar urma sa faca parte dintr-o serie care are menirea de a continua terminalele iPhone cu ecrane de 4 inch, dar care au componente de ultima generatie pentru a oferi o experienta buna de utilizare.

iPhone SE 2 anuntat pentru lansare, iata cand

iPhone SE 2 ar urma sa fie vandut si la un pret mai mic decat cel pe care compania Apple il percepe pentru modelul actual, adica undeva in jurul valorii de 399 de euro. Acest pret pare mai potrivit pentru actualul model dupa ce iPhone SE 2 va fi lansat pe piata si va fi vandut la un pret de 490 de euro, adica exact atat cat cere Apple pe modelele actuale, acestea urmand a fi ieftinite cu 100 de euro si tinute in vanzare.

iPhone SE 2 ar urma sa fie continuatorul unui smartphone lansat in martie 2016 de catre compania Apple, el fiind actualizat in 2017 doar cu mai mult spatiu de stocare. iPhone SE 2 ar trebui sa aiba componentele din iPhone 7 pentru a oferi functionalitate avansata pentru acest terminal si a continua strategia celor de la Apple de a oferi componente de ultima generatie pentru aceste tipuri de iPhone.

iPhone SE 2 este prezentat doar cu titlu de zvon deocamdata, iar asta pentru ca inclusiv iOS 11 pare sa sugereze faptul ca ecranele de 4 inch sunt pe cale de disparitie. iPhone SE 2 ar putea ramane in final doar un mit, insa deocamdata zvonurile indica faptul ca el ar urma sa fie lansat oficial.

iPhone se 2 lansare

 • Roasted Wookie

  ar fi ok. mie unul imi place designul mai patratzos de la SE mai mult decat cel rotunjit. Daca exista inca o cerere pentru un telefon cu ecran de 4″ de ce sa nu scoata si un SE 2? Vedem in toamna ce si cum.

 • Srb Srb

  imposibil, poate SE sa fie anuntat in Octombrie sau noiembrie alaturi de imac pro si homepod, imi este f greu sa cred ca apple va face un event doar pt un produs minor

 • gelu

  Asa da nene ;))

 • neogeox

  tocmai ce mi am luat SE. este bestial si ieftin foc. asta e pret corect pentru un iphone nu 1300 cat vor sa ceara pe i8