WhatsApp – Doua Noi Functii Grozave Descoperite

WhatsApp are descoperite doua noi functii grozave pe care compania Facebook le-a implementat in versiunea pentru Android, deocamdata, dar vor ajunge si in iPhone.

WhatsApp are aproape in fiecare zi descoperite noi functii grozave pentru iPhone si Android, iar dupa actualizarea de zilele trecute, iata ca astazi vorbim despre noutati oferite pentru utilizatori. WhatsApp este cea mai populara aplicatie de mesagerie dezvoltata vreodata, ea avand peste 1.2 miliarde de utilizatori si iata ca functiile foarte interesante pentru noi nu contenesc sa mai apara, asa cum este si normal.

WhatsApp are cele doua noi functii descoperite deocamdata pentru versiunea dedicata sistemului de operare Android, aplicatia in format beta oferita pentru testare avandu-le implementate. Conform celor care au descoperit-o, compania WhatsApp intentioneaza sa implementeze doua noi optiuni pentru efectuarea de apeluri VoIP si video folosind terminalele iPhone si Android in care o avem instalata.

WhatsApp are in primul rand un nou buton dedicat interfetei pentru apelurile video, acesta permitandu-le utilizatorilor sa faca foarte rapid trecerea de la apelul video la cel voce si viceversa. Trecerea este facuta fara ca apelul initiat prin WhatsApp sa fie oprit, deci vorbim despre o experienta constanta si mult mai buna oferita pentru aplicatie in ambele versiuni care sunt oferite pentur utilizatorii globali acum.

WhatsApp – doua noi functii grozave descoperite

WhatsApp are deasemenea in testare o noua functie dedicata tot apelurilor video, insa aceasta permite suspendarea unuia fara a-l inchide in totalitate. Functia este similara celei pentru apeluri audio VoIP ale WhatsApp, care permite blocarea sunetelor la nevoie, doar ca aici se blocheaza imaginea, dar si sunetele, asa ca putem lua o pauza din conversatie, cand avem nevoie, fara a inchide efectiv apelul video.

WhatsApp a implementat aceste functii pentru a le oferi utilizatorilor noi optiuni pentru a face apeluri VoIP si video, iar ele sunt nu doar neasteptate, ci si foarte utile. Ganditi-va ca daca initiati un apel audio cu o persoana prin WhatsApp, veti putea trece imediat la cel video fara a mai fi nevoiti sa inchideti si sa redeschideti apelul, aceasta functionalitate fiind excelenta si indisponibila in multe alte aplicatii de mesagerie.

WhatsApp ofera ceva foarte util si prin functia care permite oprirea imagini si a sunetului intr-un apel video, dar aceasta va fi cel mai probabil folosita de un numar mai restrans de persoane. Cele doua functii noi exista in versiunea beta a aplicatiei WhatsApp pentru Android si nu sunt activate in mod nativ, insa cel mai probabil nu va trece foarte mult pana cand le vom avea disponibile si in aplicatia pentru iPhone.

WhatsApp este disponibila pentru descarcare gratuita prin App Store.

whatsapp functii grozave