LG V30 – Performante mai bune ca ale iPhone 7

LG V30 are performantele demonstrate intr-un test care ne arata ca intrece iPhone 7 si iPhone 7 Plus multumita noului sau procesor.

LG V30 este viitorul smartphone premium pe care compania LG intentioneaza sa il lanseze pe pietele globale, iar astazi vedem si un nou test de performante realizat pe el. LG V30 este echipat cu un chip Qualcomm Snapdragon 835, pe care il reasim si in Samsung Galaxy S8, iar asta ii ofera performante mai bune decat cele ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, lucru la care mai toata lumea se astepta.

LG V30 obtine un scor de 6350 puncte in testul multi-core al Geekbench, cu sub 5% mai putin decat ceea ce obtin iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa diferenta trebuie notata. In testul single-core diferenta este clar in favoarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus, acestea avand un scor aproape dublu, procesoarele lor avand o putere bruta mult mai mare decat cele ale chip-ului dezvoltat de catre compania Qualcomm.

LG V30 are deasemenea 4 GB RAM integrati impreuna cu acest chip, cantitatea fiind cea minima pentru a oferi performante acceptabile, dar asta si in functie de software. HTC U11 ne-a aratat ca 4 GB RAM pot fi suficienti pentru un smartphone Android care sa aiba performante bune, insa Samsung Galaxy S8 prezinta o cu totul alta poveste, fiind intrecut in performante de mai toti competitorii.

LG V30 – performante mai bune ca ale iPhone 7

LG V30 este cumva o tentativa a celor de la LG de a le oferi clientilor si un smartphone cu caracteristici de top, deoarece LG G6 a fost lansat cu un procesor vechi de un an. LG s-a scuzat atunci spunand ca din cauza Samsung nu a putut cumpara noile chip-uri Qualcomm Snapdragon 835, asa ca a preferat sa foloseasca generatia veche, insa acum a reusit sa cumpere suficiente unitati pentru LG V30.

LG V30 urmeaza sa aiba deasemenea si un ecran OLED FullVision cu diagonala de 5.7 inch si aspect ratio 18:9, acesta urmand a acoperi aproape in totalitate panoul frontal al carcasei. Rezolutia ecranului va fi de 2560 x 1440 pixeli, in ciuda dimensiunilor mari, deci nu vorbim despre o crestere in rezolutie precum cea oferita de catre compania Samsung pentru noua serie Samsung Galaxy S8 lansata anul acesta.

LG V30 va fi lansat cu o baterie de 3200 mAh, suficienta pentru a-i sustine functionarea, insa si cu o camera duala formata din doi senzori a cate 13 megapixeli fiecare. LG V30 nu va avea un ecran secundar anul acesta, insa compania LG l-a facut rezistent la apa, iar deocamdata nu se stie care va fi pretul de vanzare, sau cand va avea loc lansarea, dar probabil LG nu va dezamagi.

lg v30 performante iphone 7