Clips aduna un numar Impresionant de Utilizatori

Clips este o aplicatie lansata de catre compania Apple cu doar cateva luni in urma, aceasta fiind gandita pentru a permite editarea de poze si clipuri video direct din iPhone sau iPad. Aplicatia nu a fost foarte intens promovata de catre compania Apple pana in prezent, insa in ciuda acestui lucru, Clips a adunat pana acum nu mai putin de 1 milion de utilizatori activi lunar in lumea intreaga, cifra fiind una substantiala.

Clips nu este aplicatia la care se gandeste orice utilizator al iPhone si iPad cand vine vorba despre editarea de poze si clipuri video, insa cei de la Apple incearca sa schimbe asta. Ei au lansat astazi cateva functii noi pentru aplicatia Clips, acestea avand menirea de a face titlul ceva mai util pentru cei care editeaza in mod constant continut multimedia pentru a-l publica in diversele retele de socializare de pe planeta.

Clips a fost lansata in versiunea 1.1 astazi, iar pentru cei cu iPhone si iPad adunce o gama noua de efecte care pot fi aplicate peste clipurile video din terminalele noastre. Vorbim aici inclusiv despre bannere, postere sau overlay-uri care sunt gandite pentru a imprumuta diverse elemente din lumile Disney si Pixar, cei de la Apple colaborand indeaproape cu compania Disney intr-o varietate de proiecte.

Clips are inclusiv noi efecte pentru editarea pozelor si noi optiuni pentru editarea Live Tile-urilor, butonul pentru editare aparand automat la afisarea acestora. Aplicatia Clips are deasemenea cateva schimbari menite sa imbunatateasca experienta generala de utilizare, diverse alte probleme fiind deasemenea rezolvate, aplicatia fiind disponibila pentru descarcare gratuita din App Store.

  • Customise your videos with animated Disney graphics featuring Mickey, Minnie and more
  • Add Pixar graphics to your videos with characters from Toy Story and Inside Out
  • Choose from dozens of new customisable text banners, overlays and posters
  • Live Title edit button makes it faster and easier to edit Live Title text
  • Share button appears on main screen when creating a video
  • When adding posters and existing photos, audio is automatically muted if no speech is detected
  • When the same animated overlay is added to successive clips, the animation occurs only on the first clip
  • Improved stability and reliability

clips numar impresionant utilizatori