eMAG – 20 iulie, Reduceri iPhone SE de 850 LEI

eMAG are pe 20 iulie reduceri de pana la 850 de LEI la terminalele iPhone SE din oferta, zeci de modele fiind disponibile la pret promotional.

eMAG are pe 20 iulie reduceri foarte bune la terminalele iPhone SE pe care le are in momentul de fata in oferta, o gama foarte variata de terminale fiind vandute cu pret redus cu pana la 750 de LEI. La eMAG veti gasi in aceasta pagina toate modelele de terminale iPhone SE pe care magazinul online le vinde in momentul de fata, 16 modele fiind listate pentru cei interesati sa le cumpere in 20 iulie.

eMAG are in vanzare pe 20 iulie inclusiv vechile modele ale iPhone SE care au fost produse pana in luna martie a anului 2017, dar si modelele lansate inclusiv la inceputul acestui an. Reduceri de pana la 750 de LEI la iPhone SE sunt disponibile atat la modelele vechi ale terminalului, cat si la cele noi, eMAG oferindu-ne posibilitatea de a ne bucura de promotii foarte bune in 20 iulie.

eMAG are iPhone SE in vanzare de 20 iulie in toate culorile pe care compania Apple le are pentru aceasta serie de produse, astfel ca puteti sa cumparati exact ceea ce va doriti. In aceasta pagina a mgazinului online eMAG aveti listate toate modelele de terminale si in 20 iulie trebuie sa va decideti de la bun inceput ce fel de spatiu de stocare doriti pentru terminal, deoarece alte diferente nu exista intre ele.

eMAG – 13 iulie – Reduceri iPhone SE de 850 LEI

eMAG vinde pe 20 iulie cele mai recente modele ale iPhone SE, el fiind fost lansat intr-o versiune actualizata in 2017, singura schimbare facuta de catre Apple are legatura cu spatiul de stocare, restul componentelor fiind identice, iar aici aveti toate modelele in vanzare pe 6 iulie. Dupa cum puteti vedea deja in oferta, cei de la eMAG vand in 6 iulie modelele iPhone SE cu 16 GB spatiu de stocare mai ieftin decat cele cu 32 GB, iar acest lucru este perfect normal. in 20 iulie

eMAG vinde iPhone SE ca unul dintre cele mai populare modele ale iPhone in 20 iulie, iar asta multumita ecranului de 4 inch, cei de la magazin avand modelul printre cele mai vandute iPhone-uri deasemenea. In aceasta pagina puteti vedea intreaga oferta a eMAG pentru iPhone SE, iar toate unitatile pe care le puteti cumpara in ziua de 20 iulie de acolo sunt complet noi.

eMAg stie ca iPhone SE este un smartphone foarte performant, cu un design pe care multa lume il iubeste, iar azi il puteti cumpara pe 20 iulie la un pret foarte bun zilele acestea. Va recomand sa analizati cu mare atentie oferta celor de la eMAG pentru iPhone SE si sa va uitati inclusiv la reducerile din campania Revolutia Preturilor, care sunt in 20 iulie active in magazin.

eMAG - 20 iulie, Reduceri iPhone SE 850 LEI

 

Articolul precedentSamsung Galaxy Note 8 – Noul Design si S Pen
Articolul următorOrange – 20 Iulie – Noi Reduceri la Telefoane
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.