Samsung Galaxy Note 8 – Noul Design si S Pen

Samsung Galaxy Note 8 are noul design si S Pen prezentate in imagini care ne arata in avans atat terminalul, cat si noua componenta ale companiei Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 are confirmate cam toate noutatile pe care le putem astepta de la compania coreeana in cursul acestui an, inclusiv data la care va fi prezentat. Lansarea Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba loc la inceputul lunii august, compania coreeana planuind sa puna terminalul in vanzare in doua valuri, unul in doar 3 tari foarte importante, al doilea val aducandu-l si in restul lumii civilizate.

Samsung Galaxy Note 8 are si noul design confirmat de catre compania Samsung inca de saptamana trecuta, ea publicand o imagine a noului smartphone pe unul dintre conturile sale Twitter. Am putut vedea atunci ceea ce diverse zvonuri anuntau inca de acum cateva saptamani, Samsung Galaxy Note 8 fiind prezentat in toata “gloria” sa de catre compania Samsung, iar asa lumea intreaga s-a lamurit cu privire la design.

In imaginea de mai jos puteti vedea ce fel de design are Samsung Galaxy Note 8, imaginea fiind recreata de catre un grafician in baza design-ului prezentat de catre compania Samsung. Samsung Galaxy Note 8 va avea margini foarte subtiri atat in partea superioara, cat si in cea inferioara, ecranul sau Infinity acoperind marginile carcasei precum la Samsung Galaxy S8, insa intr-o parte laterala va exista inclusiv S Pen.

samsung galaxy note 8 design s pen 2017

Samsung Galaxy Note 8 – noul design si S Pen prezentate

Samsung Galaxy Note 8 va avea un nou stylus S Pen in versiunea lansata in cursul acestui an, iar imaginea de mai jos ar trebui sa prezinte destul de bine noul accesoriu. Vorbim despre un S Pen care va permite controlarea anumitor functii ale Samsung Galaxy Note 8, insa va oferi inclusiv o serie de functii care vor permite editarea imaginilor cu diverse desene, sau aplicarea de diverse elemente grafice interesante.

Samsung Galaxy Note 8 va avea S Pen in prim-plan deoarece Samsung va oferi si diverse functii pentru oamenii de afaceri, asa cum se intampla in fiecare an. Samsung Galaxy Note 8 este in principal gandit de catre compania Samsung ca un dispozitiv pentru oamenii de afaceri, ecranul de mare dimensiune si S Pen fiind cele doua puncte de atractie principale cu care Samsung incearca sa atraga acest public.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat oficial in data de 23 august in cadrul unui eveniment care va fi organizat in New York de catre cei de la Samsung. Lansarea Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba loc la inceputul lunii septembrie, probabil dupa prezentarea iPhone 8, insa inainte ca iPhone 7S, sau chiar iPhone 8 sa fie lansate pe pietele globale, pentru a nu-i afecta foarte mult vanzarile.

samsung galaxy note 8 design s pen