Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 8 – Noul Design si S Pen

Samsung Galaxy Note 8 – Noul Design si S Pen

Samsung Galaxy Note 8 are noul design si S Pen prezentate in imagini care ne arata in avans atat terminalul, cat si noua componenta ale companiei Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 are confirmate cam toate noutatile pe care le putem astepta de la compania coreeana in cursul acestui an, inclusiv data la care va fi prezentat. Lansarea Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba loc la inceputul lunii august, compania coreeana planuind sa puna terminalul in vanzare in doua valuri, unul in doar 3 tari foarte importante, al doilea val aducandu-l si in restul lumii civilizate.

Samsung Galaxy Note 8 are si noul design confirmat de catre compania Samsung inca de saptamana trecuta, ea publicand o imagine a noului smartphone pe unul dintre conturile sale Twitter. Am putut vedea atunci ceea ce diverse zvonuri anuntau inca de acum cateva saptamani, Samsung Galaxy Note 8 fiind prezentat in toata “gloria” sa de catre compania Samsung, iar asa lumea intreaga s-a lamurit cu privire la design.

In imaginea de mai jos puteti vedea ce fel de design are Samsung Galaxy Note 8, imaginea fiind recreata de catre un grafician in baza design-ului prezentat de catre compania Samsung. Samsung Galaxy Note 8 va avea margini foarte subtiri atat in partea superioara, cat si in cea inferioara, ecranul sau Infinity acoperind marginile carcasei precum la Samsung Galaxy S8, insa intr-o parte laterala va exista inclusiv S Pen.

samsung galaxy note 8 design s pen 2017

Samsung Galaxy Note 8 – noul design si S Pen prezentate

Samsung Galaxy Note 8 va avea un nou stylus S Pen in versiunea lansata in cursul acestui an, iar imaginea de mai jos ar trebui sa prezinte destul de bine noul accesoriu. Vorbim despre un S Pen care va permite controlarea anumitor functii ale Samsung Galaxy Note 8, insa va oferi inclusiv o serie de functii care vor permite editarea imaginilor cu diverse desene, sau aplicarea de diverse elemente grafice interesante.

Samsung Galaxy Note 8 va avea S Pen in prim-plan deoarece Samsung va oferi si diverse functii pentru oamenii de afaceri, asa cum se intampla in fiecare an. Samsung Galaxy Note 8 este in principal gandit de catre compania Samsung ca un dispozitiv pentru oamenii de afaceri, ecranul de mare dimensiune si S Pen fiind cele doua puncte de atractie principale cu care Samsung incearca sa atraga acest public.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat oficial in data de 23 august in cadrul unui eveniment care va fi organizat in New York de catre cei de la Samsung. Lansarea Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba loc la inceputul lunii septembrie, probabil dupa prezentarea iPhone 8, insa inainte ca iPhone 7S, sau chiar iPhone 8 sa fie lansate pe pietele globale, pentru a nu-i afecta foarte mult vanzarile.

samsung galaxy note 8 design s pen

 • Srb Srb

  acelasi plastic ieftin s pen…la cat de lung este, ne dam seama cat de mare e note 8
  probabil minim 160 inaltime

 • V.P

  Arata mult mai bine decat S8+ , asteptam imagini cu spatele .

 • Kfc

  Partea frontala arata mai bine decat S8. Si eu sunt curios de spate.

 • Srb Srb

  Logic ca note 8 va fi mai lat si se pierde sentimentul de telecomanda si incepi sa ai sentimentul de tableta

 • shapk

  Arata bestial. Concurenta are de munca grav la design. Samsung s-a autodepasit anul asta.

 • George 89

  Este foarte elegant

 • Srb Srb

  Note 8 avand acum design de tableta…este normal sa fie mai placut si elegant fata de un design de telecomanda
  Totusi telecomanda exista din anii 80 iar acest design de tableta exista de nici 10 ani

 • cuesnecenzurat

  M a g n i f i c !

 • X ~

  Săracul srb, cum încearcă sa “arunce cu c…t” in Samsung dar nimeni nu-l bagă in seama 😂😂😂. Știi ca prin aceasta “hatereală” ne arați de fapt cât de limitat in gândire ești nu? Și nu, nu sunt fan Samsung, dețin in paralel și iPhone 7 Plus și așa numita de tine “telecomanda” Samsung (ca fiind un telefon secundar pentru job) și sunt super mulțumit de ambele, într-adevăr, de iPhone mai mult, dar asta nu înseamnă ca trebuie sa înjosesc orice alt brand de telefoane din orice motiv doar pentru ca îmi place un brand in mod special, și nici nu “preaslăvesc” brandul meu preferat doar pentru ca îmi place și sunt orbit de el in felul in care ești tu. Un alt lucru evident la tine este si faptul ca ți-ai cumpărat un S8 pentru a putea găsi defecte si a putea vorbi de rău și mai mult rivalul (aproximativ principal) al brandului tău favorit și pe care tu fără dubiu îl “preaslăvești”. Pentru tine etichetele sunt mai importante decât funcționalitatea anumitor lucruri, ca doar altfel ne vede lumea cu un “epăl” la ureche decât cu un Samsung nu? 😂😂 De mult timp intenționam sa las un comentariu pentru a-ți spune aceste lucruri, dar am tot ezitat pentru ca îmi ziceam ca nu are rost sa ma complic, dar tu deja exagerezi in ultimul hal, zici ca ești un adolescent din ăla încăpățânat care știe tot, nu știm concret cine știe ce detalii despre viitorul iPhone 8 sau Note 8 (de fapt și dacă nu știam nimic era la fel), dar iPhone 8 este “divin” iar celalalt este “pff, asta se poate numi telefon?”, asta in opinia mea având in vedere mentalitatea și comentariile tale din ultima vreme desigur, și crede-ma ca de mult timp îți citesc comentariile, care de multe ori sunt pe lângă subiectul articolelor respective. Sper ca ai înțeles intenția comentariului meu și îți urez numai bine! (Și nu, nu ma voi bagă in nici un fel de discuție in contradictoriu cu tine, eu mi-am spus părerea). O zi frumoasa.

 • George 89

  Respect