iOS 10.3.3 – Probleme dupa Instalare pe iPhone si iPad

iOS 10.3.3 poate fi instalat pe iPhone si iPad chiar acum, iar primele probleme raportate nu sunt majore, deci n-ar trebui sa afecteze experienta de folosire.

iOS 10.3.3 a fost lansat acum aproape 2 zile de catre compania Apple, iar desigur ca foarte multi utilizatori de iPhone si iPad s-au grabit sa instaleze noua versiune a sistemului de operare. Aceasta este destul de necesara din moment ce iOS 10.3.3 rezolva un bug de securitate critic, care le permite hackerilor sa preia controlul total asupra iPhone sau iPad dupa ce ne conectam la o retea Wi-Fi, cunoscuta sau necunoscuta.

iOS 10.3.3 nu a generat probleme la instalare pe iPhone si iPad pentru majoritatea utilizatorilor, in cele mai multe cazuri actualizarea facandu-se fara probleme. iOS 10.3.3 este un caz fericit din acest punct de vedere pentru ca exista uneori posibilitatea ca actualizarile de acest gen sa se faca cu diverse probleme care blocheaza terminalele si in unele cazuri necesita restaurarea acestora pentru a functiona corect.

iOS 10.3.3 nu pare sa fi generat prea multe probleme nici dupa instalarea pe iPhone si iPad, sau cel putin nu prea exista plangeri foarte multe. Exista obisnuitele plangeri privind autonomia bateriei dupa instalarea iOS 10.3.3 pe iPhone sau iPad, insa asta este normal si destul de impropriu la o perioada atat de scurta de timp dupa instalarea uneia ctualizari, deci nu prea trebuie luate in calcul.

iOS 10.3.3 – probleme dupa instalare pe iPhone si iPad

iOS 10.3.3 nu are alte probleme majore raportate dupa instalare, separat de unele buguri care inca nu au fost rezolvate pe unele terminale, precum cel pentru stergerea istoricului Safari. iOS 10.3.3 are foarte multe probleme rezolvate de catre compania Apple si mai multe vulnerabilitati inchise, insa desigur ca nu este perfect si veti mai intampina unele buguri in utilizarea obisnuita pe iPhone sau iPad.

iOS 10.3.3 va fi, cel mai probabil, ultima actualizare pentru iOS 10 pe care compania Apple o va lansa, mai ales ca nu a lansat vreo versiune beta a iOS 10.3.4, asa cum ar fi trebuit. Avand in vedere ca iOS 11 va fi lansat in toamna, este de asteptat ca iOS 10.3.3 sa fie ultima versiune publica a iOS 10 oferita de catre Apple, din moment ce in mai putin de 2 luni ar trebui sa trecem la urmatoarea actualizare majora a iOS.

ios 10 3 3 probleme instalare iphone ipad

12 COMENTARII

  1. Am iphone 5. Pe 10.3.3 a inceput sa se închidă si sa repornească si de la 90% baterie. Naspa. Sa vad si zilele următoare. Daca persista ma reîntorc la 10.3.2.