Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – Cand Apare in Prezentarea Oficiala

iPhone 8 – Cand Apare in Prezentarea Oficiala

iPhone 8 ar putea fi prezentat de catre compania Apple in zilele de 5 sau 6 septembrie, conform prezentarilor organizate in anii trecuti pentru iPhone.

iPhone 8 va fi prezentat oficial de catre compania Apple in luna septembrie, iar pe masura ce ne apropiem de eveniment, putem incepe sa vorbim si despre ziua conferintei. Daca ne uitam in trecut, compania Apple a prezentat terminalele sale iPhone noi in prima partea a lunii septembrie, iar pentru anul asta ne putem astepta ca iPhone 8 sa fie prezentat in data de 5 sau 6 septembrie, dar probabil nu mai tarziu.

iPhone 8 ar fi prezentat cu o zi inainte de iPhone 7 si iPhone 7 Plus anul trecut, in 2016 terminalele aparand intro conferinta a companiei Apple in data de 7 septembrie. Vorbim despre o zi de miercuri care a fost aleasa de catre compania Apple pentru a prezenta seria iPhone 7, iar pentru iPhone 8 am putea vorbi despre data de 6 pentru a pastra traditia nu doar a anului trecut, ci si a anilor anteriori de prezentari.

iPhone 8 va fi prezentat impreuna cu iPhone 7S si iPhone 7S Plus de catre compania Apple, toate cele trei dispozitive urmand a isi face apritia in conferinta. Desi iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor fi prezentate impreuna de catre compania Apple, ele nu ar urma sa ajunga pe piata impreuna deoarece problemele de productie pentru primul dispozitiv le cam dau mari batai de cap celor din Cupertino.

iPhone 8 – cand apare in prezentarea Oficiala

iPhone 8, conform zvonurilor aparute pana acum, ar urma sa fie lansat la aproape o luna dupa prezentarea din 5 sau 6 septembrie, stocurile urmand a fi extrem de limitate. Exista si o teorie care sustine ca Apple va lansa iPhone 8 impreuna cu iPhone 7S si iPhone 7S Plus, dar numai in 2 – 5 milioane de unitati, cu mult mai putin decat ar fi cererea in perioada in care produsul va fi pus in vanzare.

iPhone 8 va fi pus in vanzare, cel mai probabil, dupa iPhone 7S si iPhone 7S plus, acestea doua putand ajunge pe piata la doar 10 zile dupa lansarea oficiala. Asa a procedat compania Apple in anii trecuti si asa si-ar dori multi ca Apple sa procedeze inclusiv cu iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus, insa v-am spus deja ca pentru primul situatia va fi una diferita din cauza problemelor de productie ale partenerilor Apple.

iPhone 8 este greu de produs pentru ca are o multitudine de componente noi in comparatie cu iPhone 7S si iPhone 7S Plus, dar ar putea avea deasemenea si o noua culoare disponibila. iPhone 8 va fi deasemenea vandut la un pret destul de mare, noul smartphone putand costa chiar si peste 1100 de dolari, sau euro, in versiunea cea mai ieftina.

iphone 8 cand apare prezentare release

 • Srb Srb

  Superb. The GOD is coming

 • radu

  Pe 5 sau 6 septembrie va fi conferinta, cu transmiterea invitatiilor pe 24 sau 28 august.

 • Viorel Predatorul

  Nu uita să face metănii, și să pupi niște cabluri!
  Pentru toată lumea, un smartphone este doar un obiect, pentru tine este sacru! 😂😂😂

  PS: acum te uiți în dex să vezi ce înseamnă “sacru”! Hahaha

 • unieco

  Zaone sincer,ce cauta fagoti de genul”predator” si alte specimene pe site-ul asta,block direct

 • rundown

  Fi ma serios. N-are cum sa coste 1100 de euro cea mai ieftina versiune. Cine mai cumpara la pretul asta??

 • shapk

  Eu l-as cumpara instant daca ar oferi ce trebuie la pretul asta. Din pacate sunt telefoane mai ieftine net superioare lui Iphone pe piata. Abia am scapat de 7 Plusul de 128. Cu greu l-am dat.

 • V.P

  Abea astept !!

 • Bastanov

  Dece nu face 7s?

 • Bastanov

  Dece face 3? 7s si 8???

 • B06DAN

  shhhh, ciocu mic , concurenta este necesara

 • B06DAN

  scuze am gresit persoana

 • B06DAN

  SHHH, Ciocu mic, Este nevoie de concurenta pe aici, Daca toti am fi fani apple ne-am culca pe o ureche si nu am mai avea cu cine ne certa si sa generam trafic pe blog

 • Stilumeu 2peu

  Apare aparatu de testare samsung..are pe ce testa samsung ecrane baterii si altele….

 • Stilumeu 2peu

  I8 este un cobai samsung ce plateste experimentele facute pe el