Apple Dezvolta Trenuri de Mare Viteza

Apple, fie ca va vine sa credeti, sau nu, ar fi implicata in dezvoltarea de trenuri de mare viteza care ar urma sa atinga viteze de pana la 600 KM/h. Vorbim aici despre un presupus parteneriat dintre compania Apple si guvernul indian pentru a dezvolta aceste tipuri de trenuri, informatia fiind oferita de catre ministrul transporturilor din India, deci teoretic ar trebui sa fie cat se poate de reala, avand in vedere sursa.

Apple este numita ca una dintre companiile care ar lucra cu guvernul indian pentru a creste vitezele trenurilor care circula in tara, iar obiectivul de 600 KM/h este unul foarte indraznet. Ministrul Transporturilor din India a afirmat ca Apple este una dintre companiile cu care guvernul indian lucreaza in momentul de fata, insa altele nu au fost deocamdata numite, dar probabil vorbim despre giganti din Silicon Valley.

Apple ar fi implicata in acest proiect pentru a creste vitezele de transport pe doua rute extrem de circulate, mai exact cele Delhi-Mumbai si Delhi-Kolkata. Guvernul indian a anuntat ca va creste acum vitezele trenurilor pe aceste rute la 200 KM/h, iar daca parteneriatul cu companiile americane va avea succes, viteza va creste in viitor pana la 600 KM/h, in functie de avansurile tehnologice.

Apple nu a fost pana acum implicata in vreun zvon care sa dea de inteles ca dezvolta tehnologii pentru trenuri, asa ca aparitia acestor informatii este foarte surprinzatoare. Este foarte putin probabil ca Apple sa ajute prea mult guvernul indian in acest proiect, insa americanii incearca din rasputeri sa intre in gratiile indienilor prin orice fel de mijloace, asa ca probabil ii vor ajuta si cu alte proiecte majore.

„You can yourself imagine how much travelling time this will save. We are already working with companies like Apple… technology will not only be imported in India but will be co- developed in India.”

apple trenuri mare viteza

Articolul precedentYouTube anunta Eliminarea unei Functii Utile
Articolul următorNew Games We Love – jocurile recomandate pentru iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.