Apple Park apare intr-o noua Prezentare Aeriana

Apple Park apare intr-o noua prezentare aeriana care a fost inregistrata folosind o drona ce a zburat deasupra locatiei in care este construit noul campus al companiei Apple. Vorbim despre un clip video care ne arata ca Apple Park se apropie tot mai repede de finalizarea procesului de constructie, iar asta in conditiile in care Apple ar fi trebuit sa-si deschida noul sediu inca din primavara acestui an, dar deja suntem in iulie.

Apple a anuntat si ca unii dintre angajati vor lucra in Apple Park inca din prima parte a anului 2017, dar intarzierile in procesul de constructie au impiedicat asta. In momentul de fata se pare ca, separat de cladiri, majoritatea spatiului verde a fost deja amenajat de catre constructorii angajati de catre Apple, iar cladirile principale sunt aproape finalizate si probabil urmeaza doar sa fie mobilate.

“Landscaping around the campus picked up momentum in the month of July, particularly in the inner-circle of Apple Park where a large grove of trees has been planted. Tantau Ave. was also closed to vehicle traffic for much of the month as Apple works rapidly to finish the Visitor’s Center. “Opening day” at Apple Park is still several weeks away.”