Apple Park este prezentat intr-un nou Video 4K

Apple Park, sau progresul constructiei realizat pana in luna iulie, este prezentat in detaliu intr-un nou clip video filmat cu o drona deasupra noului campus al Apple. In inregistrarea de astazi pentru Apple Park putem vedea centrul pentru vizitatori pe care Apple il pregateste, dar si un hambar cu o vechime de peste 100 de ani pe care compania americana l-a dezasamblat si reasamblat recent.

Apple a extras foarte multi copaci din locatie si intentioneaza sa ii readuca acolo pentru a crea un imens spatiu verde in care clientii sai sa se recreeze intre orele de munca. Pana acum Apple Park a fost construit intr-o foarte mare masura, insa desi cei de la Apple au spus ca o parte dintre angajati vor incepe sa lucreze acolo din martie, pana acum nimeni nu s-a mutat si nici nu se stie cand va fi deschis.

Articolul precedentSamsung Galaxy Note 8 – in Magazine in Septembrie
Articolul următorFacebook face Realitatea Virtuala Accesibila
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.