iPhone 8 – Noul Design FINAL si Pretul Apple

iPhone 8 are noul design final si pretul de vanzare confirmate astazi cu cateva surprize interesante pregatite pentru clientii Apple.

iPhone 8 are prezentat astazi ceea ce un producator de accesorii vrea ca noi sa credem ca este design-ul final pe care smartphone-ul Apple il are deja stabilit. In imaginile de mai jos puteti vedea un iPhone 8 care seamana foarte bune cu ceea ce am vazut pana acum intr-o varietate de imagini aparute pe internet, el avand inclusiv acel “decupaj” in partea superioara a panoului frontal, acolo fiind ascunsa camera frontala 3D si noii senzori.

iPhone 8 va avea in partea superioara a ecranului o taietura efectiva in ecran, insa s-ar parea ca aceasta ar putea fi folosita cu tehnologia Always On pentru a afisa informatii. Acolo compania Apple ar vrea ca iPhone 8 sa afiseze permanent informatii privind puterea semnalului si nivelul de incarcare al bateriei, portiunea fiind la acelasi nivel cu camera frontala 3D si senzorii asociati acesteia, deci s-ar imbuna perfect cu restul design-ului.

iPhone 8 prin aceasta tehnologie Always On ar putea oferi ceva ce terminalele Android au de ani de zile, dar pentru portiuni mai mari din ecran. Compania Apple ne-ar putea scuti de vizualizarea de informatii privind energia din bateria iPhone 8, sau puterea semnalului, Apple lasand si o margine de 4mm intre ecran si carcasa, aparent pentru a evita situatiile in care sunt facute apasari accidentale.

iPhone 8 – acesta este noul design final si pretul de vanzare

iPhone 8 design final 1

iPhone 8 are deasemenea butonul Power de dimensiune mare prezentat in imaginile de mai jos, ele fiind desigur prezentate doar ca si concept. Se speculeaza ca iPhone 8 urmeaza sa aiba un cititor de amprente integrat in acest buton Power pentru ca Apple nu ar fi reusit sa integreze tehnologia sub ecranul OLED, dar desigur ca nimeni nu poate spune in acest moment cu absoluta certitudine ca aceasta este realitatea.

iPhone 8 are restul zvonurilor confirmate deasemenea, adica o camera duala verticala, difuzoare stereo ca in iPhone 7 si o carcasa din sticla cu incarcare wireless.  Autonomia bateriei iPhone 8 urmeaza deasemenea sa creasca substantial, iar asta pentru ca Apple ar folosi o baterie in forma literei L, care are o capacitate mult mai mare decat cele folosite in modelele anterioare ale iPhone.

iPhone 8 design final

Sursa informatiilor de astazi sustine deasemenea ca iPhone 8 va costa intre 1100 si 1200 de dolari, sau euro, in versiunea de baza, dar chiar si asa vorbim despre un pret extrem de mare pentru un smartphone, chiar daca este al Apple. iPhone 8 urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an in urma unei prezentari ce ar urma sa aiba loc in septembrie, sau noiembrie, dar deocamdata nu e stie sigur cand.

iPhone 8 design final 2

iPhone 8 design final 3

iPhone 8 design final 4