iPhone 8 ii Sperie deja pe Competitorii Apple

iPhone 8 ii sperie deja pe competitorii companiei Apple, acestia reducandu-si comenzile pentru componente inaintea lansarii noului smartphone.

iPhone 8 ii sperie deja pe concurentii companiei Apple, iar asta desi el urmeaza sa fie lansat oficial abia in toamna acestui an, dar nu se stie exact in ce luna. Desi iPhone 8 este depart de aparitie, competitorii celor din Cupertino au inceput deja sa isi faca griji in legatura cu acea perioada, asa ca au inceput sa-si reduca intr-o buna masura comenzile pentru componente dedicate propriilor smartphone-uri.

iPhone 8 a cam “bagat frica” in competitorii companiei Apple, asa ca acestia raporteaza deja faptul ca au scazut serios comenzile pentru componente de la acestia. Partenerii Apple care produc diverse componente pentru iPhone 8 si alte modele ale iPhone sau iPad, nu se asteptau sa vada o crestere a comenzilor pentru componente dedicate smartphone-urilor Android, dar nici ca ele sa scada asa rapid.

iPhone 8 pare sa le dea de inteles competitorilor Apple ca lumea nu se va mai uita la produsele lor in toamna acestui an si ei nu prea gresesc. Daca anii trecuti ne-au aratat ceva, ei bine asta este ca noile modele ale iPhone fac uitate smartphone-urile Android pana in apropierea Black Friday, iar cei care stiu ca iPhone 8 le va afecta serios vanzarile au inceput deja sa scada productia de terminale de pe acum.

iPhone 8 ii Sperie deja pe Concurentii Apple

iPhone 8 va veni cu o multitudine de noutati pentru fanii companiei Apple, iar in baza reactiilor acestora la zvonurile de pana acum, se pare ca Apple va avea o toamna cu vanzari mari. Competitorii Apple monitorizeaza cu aceeasi atentie ceea ce se intampla cu zvonurile si reactiile pentru iPhone 8, asa ca probabil au cam inceput sa isi dea seama ca Apple va fi din nou in centrul atentiei pentru cateva luni.

iPhone 8 i-a pus pe competitorii companiei Apple intr-o pozitie de asteptare in momentul de fata pentru a vedea cat succes va avea viitorul smartphone. Daca iPhone 8 va fi lansat cu intarziere, atunci competitorii Apple vor avea probleme si mai mari pentru ca ar putea fi nevoiti sa-si creasca productia de terminale mult mai tarziu decat anticipau, iar asta le va afecta serios vanzarile intr-un sezon foarte important.

“Chip suppliers engaged in Apple’s supply chain started to see orders pick up in June. On the other hand, chip demand from the non-Apple camp has been slow, according to sources at backend houses, which do not expect orders from their non-Apple customers to rise substantially until the fourth quarter.”

iPhone 8 va fi vandut de catre Apple cu foarte multe noutati, dar si la un pret foarte mare, acesta putand porni de la 1200 de dolari, sau euro, iar asta nu este pe placul multora. Totusi, chiar daca iPhone 8 va fi foarte scump, cei care vor dori ceva mai ieftin vor avea posibilitatea de a cumpara iPhone 7S si iPhone 7S Plus, desi acestea nu vor avea chiar toate noutatile asteptate de catre utilizatori.

iphone 8 sperie Competitori Apple

11 COMENTARII

  1. Live update : soc : Jupiter, Marte si Pluto tremura de asemea.
    Nicio surpriza , dar totusi soc : iar s-a umflat piftia pe unii “bogatani” de pe acest site.

  2. “Apple’s not innovating anymore” – they said.

    “Apple’s iphone features are lagging behind every decent android phone on the market” – they said.

    “But let’s wait till iphone 8 release before finalizing our phone designs… just in case”