Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 8 – Camera Duala Uimitoare

Samsung Galaxy Note 8 – Camera Duala Uimitoare

Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala uimitoare implementata de catre compania Samsung, ea putand-o intrece chiar si pe cea a iPhone 8.

Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala uimitoare, asa cum si era de asteptat de la un smartphone in care Samsung va folosi doar cele mai bune componente pe care le are la dispozitie. Conform unor informatii aparute astazi, Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala superioara celei folosite in iPhone 7 Plus, dar poate chiar si celei pe care compania Apple intentioneaza sa ne-o ofere in iPhone 8 in toamna.

Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala formata dintr-un senzor de imagine de 12 megapixeli si un alt senzor de imagine de 13 megapixeli. Senzorul de imagine de 13 megpaixeli ai Samsung Galaxy Note 8 va fi cel standard folosit pentru pozele normale, in timp ce al doilea de 12 megapixeli va fi cel telephoto, folosit pentru a face imagini cu zoom, sau pentru a oferi o functionalitate similara celei Portret din iPhone.

Samsung Galaxy Note 8 va avea pentru senzorul de imagine telephoto de 12 megapixeli si zoom optic de pana la 3x, mai mare decat cel 2x oferit de catre iPhone 7 Plus. Asta inseamna ca Samsung Galaxy Note 8 va putea face poze si filme mai clare la distante mai mari, dar ar putea permite inregistrarea de poze cu efect bokeh chiar si de la distante mai mari decat in cazul iPhone 7 Plus, aceasta fiind o imbunatatire substantiala.

Samsung Galaxy Note 8 – va avea camera duala uimitoare

Samsung Galaxy Note 8 se va bucura de camere chiar mai bune decat cele implementate in Samsung Galaxy S8, Samsung uimind oricum in fiecare an cu senzorii de imagine folositi. Samsung Galaxy Note 8 va avea cel mai probabil integrati senzori de imagine produsi chiar de catre compania Samsung, ea vanzand asemenea componente catre o varietate de producatori de smartphone-uri, desi calitatea oferita de alte terminale este diferita.

Samsung Galaxy Note 8 este zvonit de luni de zile ca fiind dezvoltat cu o camera duala pentru ca majoritatea smartphone-urilor concurente au asa ceva. Cei de la Samsung nu au implementat o camera duala in Samsung Galaxy S8 desi au testat prototipuri cu o asemenea componenta, dar cu Samsung Galaxy Note 8 nu vor rata ocazia sa le ofere aceasta functionalitate clientilor interesati de terminal.

“Samsung Galaxy Note8 camera will have three times the optical zoom function! Galaxy Note8 equipped with dual photo is already a certainty, but he further mentioned the specific specifications of the double photo, he said Galaxy Note8 will be equipped with 13 million pixel wide-angle +12 million pixel telephoto camera, two lenses are used 6 lenses and optics Anti-shake function, camera effects will be fully rolled iPhone 7 Plus!”

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat oficial pe data de 23 august de catre compania Samsung, insa lansarea va avea loc abia in luna septembrie. Samsung Galaxy Note 8 va ajunge cu siguranta pe piata inaintea iPhone 8, dar ramane doar de vazut cu cat timp inainte si cat il va ajuta asta in ceea ce priveste vanzarile.

samsung galaxy note 8 camera duala uimitoare

 • Alex S.

  Superb 😎

 • George 89

  Nimic nu e sigur, sunt zvonuri constante despre asta…. Cele 2 variante pana în acest moment sunt :
  Tehnologia ISOSCELL Dual:
  1.12 mp (wide angle) + 13 mp (telephoto) Zoom 3X
  2. 13 mp (RGB) + 13 mp (monocrom) Zoom 3X
  Una din 2 trebuie sa fie, ma rog ar fi și varianta cu 21 mp

 • Srb Srb

  Sa vedem ca pana acum samsung a fost o mizerie la camera

 • Lucian84

  Din păcate țin sa te contrazic dacă nu cumva comentul tău nu a fost ironic ! S6-le soție face poze mult mai bune decât 6s+ al meu ! Sa nu mai pomenesc de lumina scăzută in care iPhone este praf !

 • Daniel B

  Uneori scrii fara logica serios cred ca si tu stii asta si o faci cred iarasi doar sa întăriti pe altii

 • Alex S.

  Vorbeste prostii 80% din cazuri !!!
  Indoctrinarea e mare 😎

 • Srb Srb

  sunt prea prrost sa resusesc sa intarat pe altii sau macar sa imi propun sau sa am o strategie

 • V.P

  Asta e merseria lui , postac !! 😂😂

 • Srb Srb

  Vorbeste omul ce nici nu stie sa citeasca

 • B06DAN

  Aici recunosc si eu ca s6 face poze mai bune decat 6s si 7 plus. Am un medic angajat care se plange ca face poze mai slab calitativ in cabinet al sau 7 plus decat al altei colegi s6. Eu cu al meu 6s no comment. E praf la poze in interior. La exterior face poze ok.

 • Misu Carmol

  Awww, iar intra in vrie unul pe aici! Excelent, Samsung! 👌

 • Popescu Cristi

  Si mancator de caca-o

 • nelu

  Ce jeg de om Srb