Samsung Galaxy Note 8 – noua Culoare Exclusiva

Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut intr-o noua culoare numita deep blue, aceasta putand fi oferita exclusiv doar pentru unele dintre modele.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat pe data de 23 august, compania Samsung confirmand in mod oficial asta, iar acum incep sa apara si primele detalii interesante in legatura cu el. Conform unei surse noi, Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie disponibil intr-o culoare noua, compania Samsung incercand sa le ofere unora dintre clienti un motiv in plus sa-i cumpere smartphone-urile dezvoltate.

Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut de catre compania Samsung intr-o culoare care se va numi deep blue, aceasta urmand a isi face debutul pentru prima oara in linia de produse Samsung. Anul trecut cu Samsung Galaxy Note 7 compania Samsung a lansat culoarea Coral Blue, care a fost preluata si in modelele lansate anul acesta, insa pentru Samsung Galaxy Note 8 era nevoie de ceva nou si iata ca va exista.

Samsung Galaxy Note 8 va avea noua culoare deep blue disponibila pentru un singur model, sau pentru ambele modele cu spatiu de stocare diversificat, cum se intampla la Apple. Aceasta culoare ar putea fi suficient de frumoasa pentru a convinge noi persoane sa cumpere Samsung Galaxy Note 8, asa cum s-a intamplat si cu Midnight Black-ul preluat de la jet black-ul companiei Apple in Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy Note 8 – noua culoare exclusiva

Samsung Galaxy Note 8 nu are aceasta noua culoare prezentata in vreuna dintre imaginile aparute pana acum pe internet, asa ca nimeni nu stie sigur cum va arata ea. Totusi, din moment ce mai putin de o luna ne desparte de prezentarea oficiala a Samsung Galaxy Note 8, este destul de probabil ca in urmatoarele saptamani sa vedem noi imagini cu smartphone-ul, care ne arata si aceasta culoare. exclusiva.

Samsung Galaxy Note 8 nu va ramane fara culoarea Midnight Black, care arata oricum foarte bine pe seria Samsung Galaxy S8, iar acest deep blue va complimenta design-ul si asa frumos. Samsung Galaxy Note 8 ar putea veni, desigur, si cu alte culori exclusive in momentul in care va fi lansat oficial, dar asta vom afla cel mai probabil abia in 23 august, sau poate din zvonuri care vor aparea pana atunci.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat pe 23 august, dar lansarea va avea loc intai in doar 3 sau 4 tari majore, iar mai apoi disponibilitatea va fi extinsa si la alte cateva zeci. Romania ar urma, cel mai probabil, sa faca parte din cel de-al doilea val de lansari, deci daca sunteti interesati sa cumparati Samsung Galaxy Note 8, va trebui sa aveti destul de multa rabdare pana cand va fi disponibil la noi.

23 COMENTARII

  1. Probabil acest Deep Blue spre deosebire de Blue Coral va fii un albastru închis lucios
    “asa cum s-a intamplat si cu Midnight Black-ul preluat de la jet black-ul companiei Apple in Samsung Galaxy S8”, Apple nu a inventat culoare neagra, iar denumirea Jet Black este copiază de la Samsung, care a folosit-o prima data pe N3