Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 vs OnePlus 5 – Comparatia Ecranelor in Lumina Soarelui

Samsung Galaxy S8, iPhone 7 Plus, OnePlus 5 LG G6, Google Pixel si Sony Xperia XZs apar astazi intr-o comparatie foarte interesanta menita sa ne arate care are ecranul cel mai luminos. Compania prezinta modul in care cele 6 smartphone-uri reusesc sa redea imaginile atunci cand sunt folosite sub lumina directa a soarelui, iar testul este unul extrem de util pentru orice persoana.

Samsung Galaxy S8 este prezentat ca dispozitivul care castiga testul, dar cred ca iPhone 7 Plus se descurca mult mai bine si reda culorile ceva mai natura. Daca va uitati la imaginile Samsung Galaxy S8, ele sunt foarte spalacite si foarte departe de realitate, in timp ce imaginile redate de catre iPhone 7 Plus sunt mult mai bine colorate si par sa reprezinte realitatea mult mai bune decat orice alt smartphone.

LG G6 se apropie destul de bine de iPhone 7 Plus si Samsung Galaxy S8 in acest test, el fiind plasat pe pozitia a doua de catre cei care au realizat comparatia. OnePlus 5, Google Pixe si Sony Xperia XZs se descurca mult mai prost in acest test, ele avand si luminozitatea cea mai mica pentru ecrane, asa ca era normal sa vedem aceste rezultate de la ele pentru ca luminozitatea nu a fost un punct forte.

iPhone 7 Plus are ecranul cu cea mai mare luminozitate, iar in baza a ceea ce vedem in imaginile de mai jos, se pare ca Samsung Galaxy S8 ar fi in urma sa, asa cum spun si specificatiile. Voi ce parere aveti ?

iphone 7 galaxy s8 oneplus 5 comparatie ecrane

iphone 7 galaxy s8 oneplus 5 comparatie ecrane 1

iphone 7 galaxy s8 oneplus 5 comparatie ecrane 2