Prima Pagina Sharp Sharp Aquos S2 vine cu Noutatile iPhone 8

Sharp Aquos S2 vine cu Noutatile iPhone 8

Sharp Aquos S2 va fi lansat vara aceasta de catre Sharp si va veni cu unele dintre noutatile iPhone 8, pe care Apple le va prezenta in septembrie.

Sharp Aquos S2 este smartphone-ul despre care v-am vorbit deja in cateva randuri cand v-am spus ca urmeaza sa ofere un ecran cu adevarat exceptional. Mai exact, Sharp Aquos S2 va avea un ecran care acopera intregul panou frontal al carcasei, iar aici ma refer la faptul ca-l va acoperi de la un colt la altul, lasand doar o margine subtire si o mica taietura in parea superioara pentru a permite implementarea unei camere frontale si a unui difuzor.

Sharp Aquos S2 va avea un ecran cu diagonala de 5.5 inch, care va fi intr-adevar fara margini, asa cum ne-au promis multi producatori, dar niciunul nu a oferit pana acum. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata Sharp Aquos S2 in realitate, noul smartphone avand un design impresionant multumita acestui nou ecran care a fost creat, probabil, cu unele sacrificii pe cartea de componente interne.

Sharp Aquos S2 va veni totodata si cu un cititor de amprente integrat in ecran, da ati citit bine, adica exact ceea ce ar trebui sa ofere iPhone 8 din toamna. Nu se stie daca Apple a reusit sa finalizeze tehnologia in asa fel incat sa o implementeze in iPhone 8, dar Sharp Aquos S2 o va avea disponibila si puteti vedea inclusiv in ce regiune a ecranului va putea fi scanata amprenta pentru deblocare.

Sharp Aquos S2 vine cu Noutatile iPhone 8

Sharp Aquos S2 va fi primul smartphone comercial care va fi lansat cu un cititor de amprente integrat in ecran, daca zvonurile se vor adeveri, iar asta ar fi o realizare imensa pentru Sharp. Practic japonezii vor reusi sa lanseze un Sharp Aquos S2 care are noutatile pe care Samsung nu a reusit sa le implementeze pentru Samsung Galaxy S8, dar pe care Apple ar putea sa nu le ofere pentru iPhone 8.

Sharp Aquos S2 are ecran cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie de 2048 x 1080 pixeli, din cauza formei destul de neobisnuite. Sharp Aquos S2 va avea deasemenea o camera duala verticala, ca in iPhone 8, formata dintr-un senzor de 12 megapixeli si unul de 8 megapixeli, terminalul functionand in baza unor procesoare Snapdragon cu performante proaste, dar macar vor avea 6 GB RAM.

Sharp Aquos S2 va fi lansat intr-o editie limitata de catre compania Sharp, deci nu va fi vandut in multe unitati, pretul ramanand deocamdata un mister. Sharp Aquos S2 ar urma sa fie prezentat oficial luna viitoare, dar deocamdata nimeni nu are vreo data presupusa pentru aparitia sa.

Sharp Aquos S2

 • miki

  o sa fie super amuzanta situatia si extrem de amuzant ce o sa inceapa sa scrie Srb

 • amfetamin

  I-ar da o palma imensa la Apple dacă s-ar lansa cu touch id in ecran dar tare mi-e ca va avea soarta force touch-ului lui Huawei.

 • Srb Srb

  Superb
  Asa se face sasmung!! Ramai la un display de 5.5-5.7″ edge to edge si ai un ecran mare intr-un format f f compact

 • Srb Srb

  Si vivo sau cum ii zicea se zvonea cu touchid in display dar nu apare anul acesta

 • Srb Srb

  Fiind in cantitati limitate ar putea fi raspunsul. Conteaza f f f mult se pare
  Apple daca lansa si ea in 500k- 1 mil buc sigur venea cu touchid in disp

 • Srb Srb

  Samsung se chinuie de 50 ani sa mai ia cateun mm din margini…..si vine iphone si din cel mai rau ajunge cam cel mai bun, alaturi de acest sharp
  Multumim !!!

 • Costel

  Deci aifon e cel mai rau, asteptam sa devina cel mai bun, greu de crezut la cum se misca apple cu un ceo gaozar.

 • Srb Srb

  Clar va avea screen to body ratio mai bun ca s8..

 • Visan Teodor

  “Sharp Aquos S2 va avea deasemenea o camera duala verticala, ca in iPhone 8” – de unde știi tu că iPhone 8 va avea o camera verticala,a spus cumva Apple asta?Întreb pt că atunci când se spune ceva de rău de iPhone 8,tu și Srb puneți placa aia cu “a anunțat Apple ceva?”, iar când un alt telefon pare că include sau va include ceva ce se zvonește că va avea iPhone 8,imediat îl faceți praf sau prin modul în care scrieți articolele,vreți să dați de înțeles că a copiat funcțiile sa aspectul de la iPhone 8,telefon despre care Apple nu a spus nimic legat de aspect sau funcții.Deci, cum sa fie?Una peste Alta,deși probabil nu va ajunge la noi pe canal oficial,Sharp-ul asta uimește prin stbr și dezamăgește(sau va dezamăgi) prin implementarea camerei/lor.