Sharp Aquos S2 vine cu Noutatile iPhone 8

Sharp Aquos S2 va fi lansat vara aceasta de catre Sharp si va veni cu unele dintre noutatile iPhone 8, pe care Apple le va prezenta in septembrie.

Sharp Aquos S2 este smartphone-ul despre care v-am vorbit deja in cateva randuri cand v-am spus ca urmeaza sa ofere un ecran cu adevarat exceptional. Mai exact, Sharp Aquos S2 va avea un ecran care acopera intregul panou frontal al carcasei, iar aici ma refer la faptul ca-l va acoperi de la un colt la altul, lasand doar o margine subtire si o mica taietura in parea superioara pentru a permite implementarea unei camere frontale si a unui difuzor.

Sharp Aquos S2 va avea un ecran cu diagonala de 5.5 inch, care va fi intr-adevar fara margini, asa cum ne-au promis multi producatori, dar niciunul nu a oferit pana acum. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata Sharp Aquos S2 in realitate, noul smartphone avand un design impresionant multumita acestui nou ecran care a fost creat, probabil, cu unele sacrificii pe cartea de componente interne.

Sharp Aquos S2 va veni totodata si cu un cititor de amprente integrat in ecran, da ati citit bine, adica exact ceea ce ar trebui sa ofere iPhone 8 din toamna. Nu se stie daca Apple a reusit sa finalizeze tehnologia in asa fel incat sa o implementeze in iPhone 8, dar Sharp Aquos S2 o va avea disponibila si puteti vedea inclusiv in ce regiune a ecranului va putea fi scanata amprenta pentru deblocare.

Sharp Aquos S2 vine cu Noutatile iPhone 8

Sharp Aquos S2 va fi primul smartphone comercial care va fi lansat cu un cititor de amprente integrat in ecran, daca zvonurile se vor adeveri, iar asta ar fi o realizare imensa pentru Sharp. Practic japonezii vor reusi sa lanseze un Sharp Aquos S2 care are noutatile pe care Samsung nu a reusit sa le implementeze pentru Samsung Galaxy S8, dar pe care Apple ar putea sa nu le ofere pentru iPhone 8.

Sharp Aquos S2 are ecran cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie de 2048 x 1080 pixeli, din cauza formei destul de neobisnuite. Sharp Aquos S2 va avea deasemenea o camera duala verticala, ca in iPhone 8, formata dintr-un senzor de 12 megapixeli si unul de 8 megapixeli, terminalul functionand in baza unor procesoare Snapdragon cu performante proaste, dar macar vor avea 6 GB RAM.

Sharp Aquos S2 va fi lansat intr-o editie limitata de catre compania Sharp, deci nu va fi vandut in multe unitati, pretul ramanand deocamdata un mister. Sharp Aquos S2 ar urma sa fie prezentat oficial luna viitoare, dar deocamdata nimeni nu are vreo data presupusa pentru aparitia sa.

Sharp Aquos S2