Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 Face mai Multi Bani ca iPhone 7

Samsung Galaxy S8 Face mai Multi Bani ca iPhone 7

Samsung Galaxy S8 Plus genereaza mai multi bani decat iPhone 7 Plus pentru dezvoltatorii care creeaza jocuri pentru smartphone si tablete.

Samsung Galaxy S8 genereaza venituri mai mari decat iPhone 7 conform unui nou studiu publicat in SUA, aceasta fiind o premiera pentru lumea Android. Conform companiei americane deltaDNA, Samsung Galaxy S8 Plus a generat mai multi bani per utilizator, zilnic, decat iPhone 7 Plus, iar aici vorbim despre jocurile pe care utilizatorii acestor terminale le folosesc zilnic pe taramul american.

Samsung Galaxy S8 Plus a intrecut iPhone 7 Plus in ceea ce priveste veniturile generate zilnic de catre utilizatorii jocurilor pentru terminale mobile, un domeniu in care Apple nu avea rival. Samsung Galaxy S8 Plus nu este singurul smartphone care pune in discutie dominatia Apple, deoarece Google Pixel XL este deasemenea foarte aproape de veniturile generate de catre terminalele celor din Cupertino in jocuri.

Samsung Galaxy S8 Plus pune, practic, capat unui deceniu de dominatie a iPhone in randul veniturilor generate de catre jocurile pentru terminale mobile. Probabil unii dintre voi stiti deja ca jocurile sunt aplicatiile care genereaza vasta majoritate a banilor facuti de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru smartphone si tablete, asa ca vorbim despre o victorie majora pentru Samsung multumita Samsung Galaxy S8 Plus.

Samsung Galaxy S8 face mai multi bani decat iPhone 7

Samsung Galaxy S8 Plus are aici prima confirmare a suprematiei in iPhone 7 acolo unde conteaza extrem de mult, insa este nevoie si de alte confirmari similare. Avand in vedere importanta studiilor de acest gen, este necesar si ca alte companii americane sa confirme faptul ca Samsung Galaxy S8 Plus domina iPhone 7 Plus in veniturile generate din jocuri, dar si ca Google Pixel XL se apropie foarte mult de el.

Samsung Galaxy S8 Plus a fost lansat in luna martie, iar Google XL in toamna, la fel ca iPhone 7 Plus, cel din urma fiind disponibil in numarul cel mai mare de unitati active. In ciuda acestui lucru, se pare ca veniturile cele mai bune vor fi “culese” de catre dezvoltatorii care aleg sa faca jocuri pentru Samsung Galaxy S8 Plus, lucru care pana acum nu putea fi recomandat dezvoltatorilor de aplicatii.

“The fact that iOS games monetize better that those on Android is well known, but what’s interesting is how the screen size and performance of the device contribute massively to strong monetization. It may have taken 10 years for anyone to make a smartphone that can challenge the iPhone for games. Our study shows that gamers certainly feel that the latest Samsung Galaxy and Google Pixel devices aren’t far off.”

Samsung Galaxy S8 Plus i-ar putea lua companiei Apple marele avantaj cu care a atras dezvoltatorii de aplicatii spre platforma iOS, generarea de venituri considerabile. Daca Samsung Galaxy S8 Plus va continua sa domine iPhone in acest segment de piata, atunci Apple va avea probleme foarte mari in a mai convinge dezvoltatorii sa se gandeasca intai la platforma iOS cand vine vorba despre dezvoltarea de jocuri.

Samsung Galaxy S8 Plus ar putea fi totusi doar un preambul al marii probleme, pentru ca Samsung Galaxy Note 8 ar putea sa o adanceasca pentru Apple.

samsung galaxy s8 bani iphone 7

 • Srb Srb

  Am inteles acum ce fac androistii,era normal sa fie f multi copii printre ei

 • ibadea

  Efect secundar al avantajului ecranului mai mare pentru S8+, altfel te joc altfel consumi multimedia

 • Srb Srb

  sa vezi cum or sa se joace pe note 8…si ei ziceau ca e business :))

 • serban07

  Și nu e normal?! iPhone 7 are aproape un an deja. S8 abia ce l-au scos. Faceți comparația asta când va apărea iPhone 8. S7-i7, S8-i8

 • serban07

  Puteați să-l comparați cu iPhone 4s

 • ibadea

  corect, din punctul meu de vedere business inseamna practic, comod si sigur ceea ce nu este cazul pentru S8, de aceea am rams la 4.7″ si nu m-am dus la 5.5″

 • Srb Srb

  exact…business inseamna sa faci si bani cu acel obiect..iar cu un smartphone decat daca esti dezvoltator de app poti face bani…in rest este un obiect de care sa te folosesti, o unealta

 • shapk

  Aceasta este dovada ca are deja mai multi utilizatori decat Iphone 7. Tocmai ca e lansat mai recebt trebuia sa aiba mai putini decat Ip7. Dar succesul lui S8 si S8 plus e vizibil. Vad pe aici pe cate unii care vorbesc de telefon bussiness si invoca Iphone ca fiind mai business decat seria Note. Clar nu au habar ce inseamna un smartphone cu functii care iti fac viata mai usoara zi de zi… Pt ei business inseamna sa raspunzi la telefon si sa intrii pe net 😂😂😂

 • serban07

  S8 nu va fi niciodată business atâta timp cât poți păcăli faceID cu o poză. Securitate de 2 bani.

 • George 89

  Cum am mai spus și înainte, gusturile nu se discuta, utilizatorii au gusturi diferite, acum hai sa discutam despre ceea ce înseamnă comod… Pe bune?

 • George 89

  S8 nu este adresat segmentului business, dacă vrei securitate nu te folosești de metode clasice de securitate, folosești soft special ca Samsung Knox (cea mai bine cotata platforma),sau BlackBerry Balance, de asemenea poți folosi și aplicații de tip AppLock(seif)
  Și touch ID a fost păcălit cu o foaie de hârtie, oricum stai liniștit ca nu trebuie sa ți spargă nimeni telefonul ca să aibă acces la date, le da Cook liniștit, sau angajații Apple se uita prin pozele cliențiilor când duc produsele la reparat și pun note … Tu ce nota ai primit?

 • George 89

  Sa mor dacă am înțeles vreodată chestia asta cu compararea terminalelor actuale cu cele din viitor
  De unde sa luam i8? Comparam ce avem pe piața

 • George 89

  Au făcut o treaba foarte bună cei de la Samsung cu S8, care este un terminal grozav, sincer e de apreciat eforturile lor pentru a face fiecare parte din smartphone uri cea mai buna
  Samsung a avut un an grozav, întâi a întrecut Apple la profit, acum S8 a întrecut i7 la profit pe jocuri, au știut ce au știut cei de la Samsung de ce au mărit display ul pentru S8

 • V.P

  Normal !!

 • V.P

  Functiile Note-ului sunt unice din caza asta e BUSINESS!!
  S8 e doar un smartphone bun
  Cat despre deblocarea faciala ,, cine te obliga sa o folosesti , ai la dispozitie alte variante mult mai sigure ,

 • Bastanov

  Da pla ..:))))
  In romania i7-le e mai scump ca si s8-ul:))

 • E vorba de cati bani aduce dezvoltatorilor de aplicatii, nu cat costa.

 • Misu Carmol

  Awwww, material de agitat pentru cel ce se voteaza singur 🤣 Bravos Samsung!

 • Costel

  Daca te satisface 4.7″ nu te duce la 5.5, o sa te doara rau, e ceva diferenta.

 • Costel

  Viseaza si ei la o clona samsung, ce te bagi tu?

 • Costel

  Daca asta inseamna business pentru ei, e clar cu ce oameni (oi) avem de-a face.

 • Costel

  Bine ca esti tu om de afaceri si folosesti faceID la tine la tara.

 • Costel

  Se compara o bijuterie din 2017 cu un telefon din 2014( remastered)

 • corina

  Se stie ca samsung, din pacate, nu ofera calitate.

 • corina

  Macar nu le mai explodeaza bateriile… ☺️

 • ibadea

  Vorbesti din experienta proprie nu? Continua..

 • S6isBoss #SamsungKnights

  ce? singurul lucru care a explodat vreodata au fost cei doi neuroni pe care ii mai aveai.

 • Stilumeu 2peu

  Esti o proasta..materialu din s6 s7 s8 esti din aluminium de aeronave..la iphone e reciclabile coca cola…crv proasta