Samsung Galaxy S8 Face mai Multi Bani ca iPhone 7

Samsung Galaxy S8 Plus genereaza mai multi bani decat iPhone 7 Plus pentru dezvoltatorii care creeaza jocuri pentru smartphone si tablete.

Samsung Galaxy S8 genereaza venituri mai mari decat iPhone 7 conform unui nou studiu publicat in SUA, aceasta fiind o premiera pentru lumea Android. Conform companiei americane deltaDNA, Samsung Galaxy S8 Plus a generat mai multi bani per utilizator, zilnic, decat iPhone 7 Plus, iar aici vorbim despre jocurile pe care utilizatorii acestor terminale le folosesc zilnic pe taramul american.

Samsung Galaxy S8 Plus a intrecut iPhone 7 Plus in ceea ce priveste veniturile generate zilnic de catre utilizatorii jocurilor pentru terminale mobile, un domeniu in care Apple nu avea rival. Samsung Galaxy S8 Plus nu este singurul smartphone care pune in discutie dominatia Apple, deoarece Google Pixel XL este deasemenea foarte aproape de veniturile generate de catre terminalele celor din Cupertino in jocuri.

Samsung Galaxy S8 Plus pune, practic, capat unui deceniu de dominatie a iPhone in randul veniturilor generate de catre jocurile pentru terminale mobile. Probabil unii dintre voi stiti deja ca jocurile sunt aplicatiile care genereaza vasta majoritate a banilor facuti de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru smartphone si tablete, asa ca vorbim despre o victorie majora pentru Samsung multumita Samsung Galaxy S8 Plus.

Samsung Galaxy S8 face mai multi bani decat iPhone 7

Samsung Galaxy S8 Plus are aici prima confirmare a suprematiei in iPhone 7 acolo unde conteaza extrem de mult, insa este nevoie si de alte confirmari similare. Avand in vedere importanta studiilor de acest gen, este necesar si ca alte companii americane sa confirme faptul ca Samsung Galaxy S8 Plus domina iPhone 7 Plus in veniturile generate din jocuri, dar si ca Google Pixel XL se apropie foarte mult de el.

Samsung Galaxy S8 Plus a fost lansat in luna martie, iar Google XL in toamna, la fel ca iPhone 7 Plus, cel din urma fiind disponibil in numarul cel mai mare de unitati active. In ciuda acestui lucru, se pare ca veniturile cele mai bune vor fi „culese” de catre dezvoltatorii care aleg sa faca jocuri pentru Samsung Galaxy S8 Plus, lucru care pana acum nu putea fi recomandat dezvoltatorilor de aplicatii.

“The fact that iOS games monetize better that those on Android is well known, but what’s interesting is how the screen size and performance of the device contribute massively to strong monetization. It may have taken 10 years for anyone to make a smartphone that can challenge the iPhone for games. Our study shows that gamers certainly feel that the latest Samsung Galaxy and Google Pixel devices aren’t far off.”

Samsung Galaxy S8 Plus i-ar putea lua companiei Apple marele avantaj cu care a atras dezvoltatorii de aplicatii spre platforma iOS, generarea de venituri considerabile. Daca Samsung Galaxy S8 Plus va continua sa domine iPhone in acest segment de piata, atunci Apple va avea probleme foarte mari in a mai convinge dezvoltatorii sa se gandeasca intai la platforma iOS cand vine vorba despre dezvoltarea de jocuri.

Samsung Galaxy S8 Plus ar putea fi totusi doar un preambul al marii probleme, pentru ca Samsung Galaxy Note 8 ar putea sa o adanceasca pentru Apple.

samsung galaxy s8 bani iphone 7