iPhone 8 – Apple va Anunta in Avans Lansarea

iPhone 8 urmeaza sa aiba lansarea anuntata in avans de catre compania Apple, foarte multa lume asteptand sa afle cand urmeaza sa aiba ea loc.

iPhone 8 va fi lansat de catre compania Apple in toamna acestui an, insa zvonurile actuale dau perioade complet diferite pentru aparitia noului smartphone. Mai exact, unele zvonuri spun ca iPhone 8 va fi lansat in septembrie, in timp ce altele sustin ca terminalul va ajunge pe piata abia in octombrie, sau chiar noiembrie, asa ca in momentul de fata nu avem detalii clare cu privire la momentul in care noul smartphone va putea fi cumparat.

iPhone 8 va avea totusi o perioada de lansare anuntata in avans de catre compania Apple, astfel ca vom sti daca noul smartphone va ajunge pe piata in septembrie, sau mai tarziu. Mai exact, in august cei de la Apple vor anunta rezultatele financiare pentru T2 2017, iar impreuna cu ele vor anunta si estimarile pentru T3 2017, iar asta ne va da de inteles daca iPhone 8  va fi lansat in septembrie, sau octombrie.

iPhone 8 ar putea fi lansat in septembrie daca Apple va anunta ca asteapta incasari mari pentru T3 2017 din vanzarea de produse. T3 2017 se incheie in luna septembrie, iar daca Apple stie ca va lansa iPhone 8 in aceasta luna, atunci va anunta ca asteapta incasari mari de la linia sa de produse pentru ca smartphone-ul va contribui cu siguranta la vanzari, chiar si daca va fi vandut pentru doar o saptamana.

iPhone 8 – Apple va anunta in avans lansarea

iPhone 8 nu va fi lansat in septembrie daca Apple va anunta ca asteapta incasari mai mici decat in T3 2016, deci terminalul va ajunge pe piata in septembrie. Desi iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor fi lansate in septembrie, multa lume va astepta iPhone 8 pentru ca acest smartphone va aduce schimbarile majore, iar Apple stie ca incasarile nu vor fi mari daca terminalul nu va ajunge pe piata in septembrie.

iPhone 8 ar putea ajunge in septembrie pe piata pentru ca Apple sa poata genera incasari cat mai mari pana la sfarsitul anului multumita acestui smartphone. Daca iPhone 8 nu va fi lansat in septembrie, atunci multa lume s-ar putea reorienta spre Samsung Galaxy Note 8, mai ales ca Apple va implementa, in premiera pentru iPhone, unele functii pe care terminalele Android le au de cativa ani de zile disponibile.

“If Apple CEO Tim Cook and CFO Luca Maestri’s guidance for third-calendar-quarter revenue is on the high end, Apple may be expecting a few days or more of iPhone 8 sales to be included. Guidance on the low end would suggest Apple doesn’t expect the iPhone 8 to be in customers’ hands before October.”

iPhone 8 are foarte multe mistere nedeslusite deocamdata, iar compania Apple nu prea vrea sa ne ofere foarte multe detalii in legatura cu el deocamdata. Prezentarea rezultatelor financiare pentru T2 2017 ar putea oferi totusi aceste indicii privind lansarea iPhone 8, asa ca va fi foarte interesant de vazut ceea ce vor sugera cei de la Apple in legatura cu aparitia noului smartphone.

iPhone 8 Apple anunta lansarea