iPhone 8 – doua Surprize Confirmate de iOS 11

iPhone 8 are confirmate doua surprize majore confirmate de catre iOS 11, Touch ID in ecranul de 5.8 inch fiind ceva ce cu totii asteptam.

iPhone 8 are doua dintre surprizele majore ale companiei Apple confirmate in iOS 11 multumita interfetei pe care cei de la Apple au creat-o pentru sistemul de operare. Stim deja inca de ceva vreme ca versiunile beta ale iOS ne arata in avans ceea ce urmeaza sa lanseze Apple, iar in cazul iOS 11 si iPhone 8 vorbim despre confirmarea pentru doua dintre cele mai mari noutati pe care smartphone-ul le va avea.

iPhone 8 va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch, iar schimbarea majora pentru dimensiunea ecranului este confirmata de o interfata pentru Touch ID pe care Apple a integrat-o in iOS 11 beta 4. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata interfata care ne cere sa ne logam cu Touch ID in momentul in care dorim sa accesam o aplicatie printr-o notificare din ecranul de blocare, iPhone 8 avand aici dimensiunea ecranului confirmata clar.

iPhone 8 va avea intregul panou frontal acoperit de ecran, iar compania Apple renunta la alertele clasice pe care le afisa pana acum pentru o interfata mult mai frumoasa care acopera si intregul ecran. Pentru un smartphone care are un ecran atat de mare, o interfata de acest gen este cea mai buna solutie de a ocupa intregul spatiu intr-un mod cat mai elegant, asa ca iPhone 8 va aduce multe schimbari pentru interfata iOS.

iPhone 8 – doua surprize confirmate de iOS 11

iPhone 8 are o alta schimbare majora confirmata de catre aceasta interfata a iOS  11, mai exact integrarea Touch ID sub ecranul noului smartphone. Interfata aceasta are si o animatie in momentul in care plasam degetul pe Touch ID pentru scanarea amprentei, iar ea este gandita perfect pentru a plasa un deget pe ecranul iPhone 8 in vederea scanarii amprentei si confirmarii actiunii folosind Touch ID.

iPhone 8 avea aveasta schimbare sugerata inca de acum cateva saptamani printr-o schimbare pentru modul de autentificare al descarcarilor facute din App Store. Acea interfata are la baza o idee similara in iOS 11, asa ca prin aceasta schimbare din versiunea beta 4 avem doar o noua confirmare a faptului ca Apple nu a renuntat la ideea de a integra Touch ID sub ecranul iPhone 8, cel putin nu inca.

iPhone 8 a intrat deja in faza de productie de test la partenerii companiei Apple si se pare ca unitatile produse au Touch ID integrat sub ecran. Daca faza de productie de test se va dovedi a fi un succes, atunci exista sanse ca versiunea finala a iPhone 8 sa aiba intr-adevar Touch ID integrat in ecran, asa cum isi doreste toata lumea.

iPhone 8 - Surprize Confirmate touch id ecran