Prima Pagina iOS 11 iOS 11 public beta 3 – instaleaza pe iPhone si iPad

iOS 11 public beta 3 – instaleaza pe iPhone si iPad

iOS 11 public beta 3 a fost lansat oficial noaptea trecuta de catre compania Apple, prima versiune dedicata utilizatorilor fiind practic versiunea beta 2 lansata zilele trecute pentru dezvoltatori. Incepand de astazi iOS 11 public beta 3 poate fi instalat de catre orice utilizator de iPhone, iPad si iPod Touch, dar desigur ca nu va recomand sa va pripiti, cel putin deocamdata.

iOS 11 public beta 3 poate parea tentant pentru a va bucura de toate noutatile pe iPhone, iPad si iPod Touch chiar acum, dar din pacate el are foarte multe probleme. Cea mai mare dintre el este autonomia redusa a bateriei in iOS 11 public beta 3, dar avem si imposibilitatea de a inchide complet aplicatiile, probleme cu control center, interfata, performantele si multe, multe altele.

In aceasta idee, nu va recomand sa instalati iOS 11 public beta 3 in terminalele voastre. Inainte de a incepe trebuie sa faceti un backup pentru datele din iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre cu iTunes, sau iCloud. Desigur ca nu veti putea folosi aceste backup-uri decat in iOS 11 public beta 3 sau o versiune mai noua a sistemului de operare, dar este bine sa le aveti facute in caz de nevoie.

iOS 11 public beta 3 – instaleaza pe iPhone si iPad

Pentru a instala iOS 11 public beta 3 pe iPhone, iPad si iPod Touch va trebui sa urmati pasii de mai jos :

 1. Acceseaza aceasta pagina folosind browserul Safari.
 2. Apasa butonul Sign Up si logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
 3. Accepta termenii si conditiile apasand butonul Accept.
 4. Alege sectiunea iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
 5. Apasa butonul Download Profile.
 6. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
 7. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
 8. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software UpdateConfigurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and InstallDescarca si Instaleaza.

Dupa urmarea acestei proceduri, veti avea iOS 11 public beta 3 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre. Daca nu sunteti multumiti de problemele pe care le are iOS 11 public beta 3, atunci puteti face downgrade la iOS 10.3.3, folosind acest tutorial.

iOS 11 public beta 3 - instaleaza iPhone iPad

 • puiu

  iPhone 5SE iOS 11 beta 4
  Nu și vede you tube!
  Doar sonor!
  Sms , chiar dacă le citești , tot rămân ca nr!( notificările )!

 • puiu

  Și pe WattsApp aceeași problema!

 • Beta…

 • miki

  Am instalat ios 11 beta 4, mi se pare extraordinar de bun, am gasit doar un mic bug, dar in rest bateria este cu 25% mai buna decat ios 10.3.3, iar viteza de deschidere este si mai buna pe iphone 7

 • style95

  Nu are cum miki😂😂😂

 • Dan Diaconu

  sa stii ca bateria chiar tine foarte bine. Nu mai stiu cat tinea pe 10.3.2, dar comparat cu beta 1-2-3 aceasta versiune tine chiar foarte foarte bine.
  daca in primele 3 versiuni aveam incarcatorul dupa mine, astazi m-am intors cu bateria 70% incarcata. Acelasi lucru fac zi de zi pe telefon.