Windows 10 si Functia pe care o Vrei in iPhone

Windows 10 are in prima versiune beta a Fall Creators Update o noua functie care interconecteaza calculatoarele cu smartphone-urile Android.

Windows 10 are de astazi disponibila o noua versiune beta a Fall Creators Update, care va aduce foarte multe noutati interesante, inclusiv pentru iPhone si Android. Incepand cu aceasta versiune beta, cei de la Microsoft au activat in Windows 10 Microsoft Apps, care le permite utilizatorilor de terminale Android sa se interconecteze cu un calculator pentru a partaja diverse tipuri de continut foarte rapid.

Windows 10 are Microsoft Apps disponibila deocamdata doar pentru utilizatorii Android, fara ca Microsoft sa anunte si cand utilizatorii iPhone o vor putea folosi. Era de asteptat ca atat utilizatorii iPhone, cat si cei Android sa aiba aceasta functie disponibila in Fall Creators Update pentru Windows 10, insa se pare ca Microsoft are planuri diferite si ar putea amana oferirea ei pentru clientii produselor companiei Apple.

Windows 10 le permite acum utilizatorilor Android deocamdata sa partajeze link-uri de pe un smartphone pe un calculator oricand au nevoia sa faca asta. Aceasta este una dintre functiile Microsoft Apps care vor fi disponibile in Windows 10 pentru iPhone si Android, deocamdata doar cei care folosesc sistemul de operare al Google avand posibilitatea de a utiliza noua functie, cel putin pana in toamna.

Windows 10 si functia pe care o vrei in iPhone

Windows 10 este limitat acum doar la partajarea de link-uri de pe Android pe calculatoare, insa o multitudine de alte functii sunt pregatite pentru viitor. Mai exact, Windows 10 va permite inclusiv partajarea de continut de pe un smartphone pe calculator, iar aici ne referi la poze sau clipuri video printr-un sistem similar celui AirDrop pe care Apple il are integrat pentru a facilita transferul de date intre produsele sale.

Windows 10 urmeaza deasemenea sa aiba si un clipboard universal pentru diverse tipuri de dispozitive, deci utilizatorii vor putea copia rapid texte de pe un smartphone pe un calculator. Aceasta functie poate fi extrem deutila pentru utilizatorii iPhone sau Android care au calculatoare cu Windows 10, Apple oferind aceasta functie in macOS, dar numai pentru clientii iDevice-urilor, deci cei Android n-au acces la ea.

“With Build 16251, we are introducing the first set of features that enable “linking” your phone to your PC. This build’s scenario is focused on cross-device web-browsing. After you’ve linked your phone, just go to your phone and start browsing the web. When you are at a website you want to view on your PC, simply invoke the native share experience on your phone and share the website to the “Continue on PC” option.”

Windows 10 are imbunatatit inclusiv asistentul virtual Cortana in aceasta noua versiune beta, astfel ca acum rezultatele pentru comenzile vocale vor fi vizibile fara a mai accesa un browser. Windows 10 va afisa aceste rezultate pentru filme, preturile actiunilor de la bursa, informatii despre vreme sau despre zboruri aeriene si alte cateva tipuri de cautari frecvente facute de catre utilizatori.

Windows 10 Fall Creators Update va fi lansat oficial in toamna, dar o data sigura nu este deocamdata cunoscuta.

windows 10 functia vrei iphone