iPhone 8 – noi Machete si Accesorii Prezentate in Detaliu

iPhone 8 are astazi noi machete si accesorii prezentate in detaliu intr-o inregistrare facuta in Asia pentru a ne arata ceea ce se vinde acum in magazinele chinezesti. In clipul video de mai jos putem vedea doua machete ale iPhone 8 care au marimi diferite, dar si design usor diferit, acest lucru fiind destul de ciudat pentru machetele de acest gen, insa nu te poti astepta la prea multe cand nu ai decat bucati de plastic in fata.

iPhone 8 are deja o varietate de carcase si accesorii vandute pe website-uri precum Alibaba.com, acestea fiind deasemenea disponibile in dimensiuni variate si cu taieturi variate. Putem vedea ca la unele carcase butonul Power are o dimensiune mai mica decat la altele, iar asta desi iPhone 8 este anuntat de mai toate zvonurile ca avand un buton Power de dimensiune mare pentru ca s-ar putea ascunde Touch ID in el.

iPhone 8 pare sa aiba totusi confirmat acel decupaj din partea superioara a ecranului, noi folii de protectie pentru ecran fiind special taiate pentru el. Se pare ca separat de camera duala verticala, aceasta este o alta caracteristica de design pentru iPhone 8 pe care o avem confirmata in avans, asa ca e putin probabil ca Apple sa lase panoul frontal “curat”, asa cum am vazut intr-o serie de imagini aparute zilele trecute.

iPhone 8 se apropie incet, dar sigur, de lansarea oficiala, compania Apple planuind sa prezinte noul terminal in luna septembrie a acestui an. Lansarea ar putea avea loc in septembrie, octombrie, sau noiembrie, cele mai recente zvonuri sugerand faptul ca Apple nu ar avea de fapt vreo intarziere in ceea ce priveste producerea iPhone 8.