WhatsApp – Cati Oameni Folosesc Zilnic Reteaua

WhatsApp a anuntat astazi cati oameni folosesc reteaua de mesagerie in fiecare zi, lunar si cate mesaje, poze sau clipuri video sunt trimise zilnic.

WhatsApp a anuntat in cursul noptii trecute cateva statistici interesante privind numarul de persoane care folosesc zilnic sau lunar reteaua de mesagerie prin aplicatiile dedicate. WhatsApp este o companie detinuta de catre Facebook, iar in momentul de fata este cea mai mare platforma de mesagerie existenta pe planeta, asta multumita functiilor pe care le ofera de cativa ani de zile, ele atragand foarte multi utilizatori.

WhatsApp are in momentul de fata 1 miliard de utilizatori activi zilnic in lumea intreaga, cifra fiind una impresionanta pentru o simpla aplicatie de mesagerie. Cand vine vorba despre utilizatorii activi lunar, WhatsApp anunta ca are 1.3 miliarde de persoane care-i folosesc in fiecare luna platforma, deci vorbim despre o crestere de doar 100 de milioane de utilizatori fata de cifrele raportate acum aproximativ 3 luni.

WhatsApp anunta in acelasi timp ca zilnic sunt trimise 55 de miliarde de mesaje de catre utilizatorii care ii acceseaza platforma de mesagerie. Vorbim despre, in medie, 55 de mesaje trimise zilnic de catre fiecare utilizator al aplicatiei WhatsApp, semn ca oamenii vorbesc destul de mult unii cu ceilalti, iar asa compania se poate lauad cu faptul ca are o platforma foarte activa in momentul de fata.

WhatsApp – cati oameni folosesc zilnic reteaua

WhatsApp spune si ca zilnic utilizatorii trimit 4.5 miliarde de poze, iar daca facem o medie si aici, atunci vorbim despre 4.5 poze trimise de catre fiecare utilizator. In aceeasi idee, 1 miliard de clipuri video sunt partajate prin WhatsApp in fiecare zi, adica exista cate 1 clip video pentru fiecare utilizator, deci lumea este foarte activa in partajarea de continut prin intermediul retelei de mesagerie in fiecare zi.

WhatsApp este de ani de zile cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, insa Facebook Messenger s-a apropiat extrem de mult de ea in ultimii ani. Avand in vedere ca ambele platforme sunt detinute de catre Facebok, era usor de inteles de ce s-ar fi pus accent pe promovarea Facebook Messenger in locul WhatsApp, cele doua platforme putand fi aproape de egalitate in ceea ce priveste numarul de utilizatori.

WhatsApp a castigat foarte multi utilizatori multumita faptului ca a promis ca nu va include vreodata reclame si ca nu va partaja datele utilizatorilor cu alte companii, sau platforme. A doua promisiune a fost deja incalcata de catre WhatsApp, iar prima va fi incalcata in curand, compania planuind sa afiseze reclame in aplicatie, asa ca ramane de vazut cati dintre cei 1.3 miliarde de utilizatori vor mai ramane activi in retea.

whatsapp oameni zilnic