Prima Pagina Apple Apple vorbeste despre protejarea Padurilor

Apple vorbeste despre protejarea Padurilor

Apple, intr-un nou clip video publicat in cursul acestei zile, vorbeste despre initiativa sa prin care doreste sa protejeze padurile din intreaga lume. Cei din Cupertino se lauda cu faptul ca 99% din hartia folosita pentru ambalajele si materialele informationale ale produselor Apple este obtinuta de la companii care protejeaza padurile si le exploateaza in mod responsabil, insa compania vrea sa faca mai mult decat atat.

Cei de la Apple vor ca pana in 2020 sa se asigure ca peste 400.000 de hectare de padure sunt administrate in mod responsabil pentru a produce hartie pentru nevoile sale. Avand in vedere puterea financiara a Apple, obiectivul este unul indraznet, dar totusi usor de realizat, asa ca ramane doar sa vedem urmatoarele clipuri video in care compania Apple se va lauda cu alte realizari similare pentru protejarea planetei.

“Apple has published a new series of videos in celebration of Earth Day that both highlight the company’s green energy efforts and explain some of the science behind clean energy today. The video series includes comical illustrations and narrations from Apple execs including VP Lisa Jackson.”

 • Srb Srb

  Logic
  Cine mai are grija de natura si de oameni precum Apple

 • Andreea

  Srb srb scrie mare și clar ca vorbește nu ca deja are grija de natura

 • Srb Srb

  cum sa nu aiba grija DEJA?? nu vezi cate panouri solare are? si cati copaci urmeaza sa puna in noul campus?
  nu vezi cat de environment friendly sunt produsele lor de 2-3 ani incoace?
  https://www.apple.com/environment/

 • V.P

  Cat de usor este pentru Apple , au si ei un Apple Camusus si alte 4-5 lulele normal sa fie environment friendly 😂😂 Asta in timp ce alte companii au zeci de fabrici ce trebuie sa corespunda din toate punctele de vedere pentru a corespunde normelor impuse .

 • Srb Srb

  pai asta este Apple, decat multe si proaste…mai bine putine si bune
  Asta se aplica in tot, de la servicii, la produse, cladiri etc
  Fata de altii