Apple vorbeste despre protejarea Padurilor

Apple, intr-un nou clip video publicat in cursul acestei zile, vorbeste despre initiativa sa prin care doreste sa protejeze padurile din intreaga lume. Cei din Cupertino se lauda cu faptul ca 99% din hartia folosita pentru ambalajele si materialele informationale ale produselor Apple este obtinuta de la companii care protejeaza padurile si le exploateaza in mod responsabil, insa compania vrea sa faca mai mult decat atat.

Cei de la Apple vor ca pana in 2020 sa se asigure ca peste 400.000 de hectare de padure sunt administrate in mod responsabil pentru a produce hartie pentru nevoile sale. Avand in vedere puterea financiara a Apple, obiectivul este unul indraznet, dar totusi usor de realizat, asa ca ramane doar sa vedem urmatoarele clipuri video in care compania Apple se va lauda cu alte realizari similare pentru protejarea planetei.

“Apple has published a new series of videos in celebration of Earth Day that both highlight the company’s green energy efforts and explain some of the science behind clean energy today. The video series includes comical illustrations and narrations from Apple execs including VP Lisa Jackson.”

https://www.youtube.com/watch?v=2cA9aGzcHpk

4 COMENTARII

  1. pai asta este Apple, decat multe si proaste…mai bine putine si bune
    Asta se aplica in tot, de la servicii, la produse, cladiri etc
    Fata de altii