Huawei Mate 10 va face Uitat noul iPhone 8

Huawei Mate 10 va fi cu mult mai bun decat iPhone 8, conform presedintelui companiei Huawei, afirmatia fiind facuta intr-un interviu recent.

Huawei Mate 10 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Huawei, iar presedintele sau, Richard Yu, spune ca terminalul va fi mai bun decat iPhone 8. Intr-un interviu recent, presedintele companiei chinezesti a afirmat ca Huawei Mate 10 va fi mai puternic si mai bun decat iPhone 8, sau orice va lansa compania Apple in acest an, chinezii avand cel mai probabil o idee in legatura cu ceea ce va oferi compania Apple.

Huawei Mate 10 ar urma sa aiba un procesor mai puternic decat cel A11 din iPhone 8, conform presedintelui companiei Huawei, insa aceasta afirmatie are sanse mici sa fie reala. Niciodata in istoria Huawei nu s-a intamplat ca un smartphone nou de-al lor sa aiba performante mai bune decat un smartphone nou al Apple, iar Huawei Mate 10 are sanse mici sa fie mai puternic decat iPhone 8 in ceea ce priveste puterea de procesare.

Huawei Mate 10 urmeaza sa aiba deasemenea si o autonomie a bateriei care o va intrece pe cea a iPhone 8, iar aici pot aparea foarte multe discutii. Actualele modele de smartphone-uri Huawei n-au intrecut iPhone 7 Plus in autonomie, dar au intrecut iPhone 7, asa ca ramane de vazut ce vel de baterie va avea iPhone 8 in comparatie cu Huawei Mate 10, insa daca va fi cea in forma literei L, atunci Huawei nu-si va indeplini obiectivele.

Huawei Mate 10 va fi mai bun decat iPhone 8, conform presedintelui Huawei

Huawei Mate 10 urmeaza sa aiba deasemenea un ecran care acopera intregul panou frontal al carcasei, lucru pe care il vom vedea deasemenea si in iPhone 8. Aici Huawei Mate 10 nu prea are cum sa aiba un avantaj in fata iPhone 8 decat daca ecranul va avea cu mult peste 6 inch pentru a exista o adevarat diferenta intre dimensiunile totale ale celor doua dispozitive, iar zvonurile spun ca nu se va intampla asa.

Huawei Mate 10 urmeaza, sa aiba si un sistem de incarcare rapida mai rapid decat cel din iPhone 8, iar asta este cat se poate de posibil. In final, presedintele Huawei sustine ca Huawei Mate 10 va avea o camera mai buna decat cea integrata in iPhone 8, dar avand in vedere ca terminalele lansate primavara aceasta n-au intrecut iPhone 7 Plus, raman destul de neincrezator in afirmatiile presedintelui.

“We will have an even more powerful product. The Mate 10, which has much longer battery life with a full-screen display, quicker changing speed, better photographing capability and many other features that will help us compete with Apple.”

Huawei Mate 10 se va remarca cel mai probabil prin faptul ca va copia unele elemente din design-ul iPhone 8, sau iPhone 7, insa in rest e putin probabil sa depaseasca noul smartphone Apple, poate doar cu un pret mai bun. Huawei Mate 10 va fi lansat cel mai probabil in preajma aparitiei iPhone 8 pe pietele globale, dar deocamdata nu se stie exact cand.

huawei mate 10 uitat iphone 8

15 COMENTARII

  1. Hai sa facem o regula, daca ai ceva util de spus la urmatoarele articole, spune, daca ai chef de trolling, sa nu te intrebi de ce nu-ti apar comentariile 🙂

  2. Huawei nici nu are macar telefoane rezistente la apa, in huawei p10 si honor 9 au montat display la fel ca si in Galaxy S4 ?????? sa va fie rusine cine lauda huawei

  3. Am lucrat la un magazin de telefoane 2 ani si mereu am facut comparatie cu telefoane, si vanspub ca huawei este foarte slab, este mai puternic HTC si la camera sunet baterie semnal rezistenta, si un iphone 5S este mai bun decat un huawei P9

  4. Articolul:
    Apple – Ochelarii Inteligenti Descrisi in detaliu

    Primul comentariu:
    Srb Srb • 21 de ore în urmă
    Superb
    Samsung cu ce va veni?
    A da cu note 10 de 10″ pt ca Viorel nu se supara ca are maini normale…………pt o maimuta

    Da stiu, trebuie sa dam noi Flag, ca tu nu vezi comentariile lui srb niciodata, dar comentarile celorlalti le vezi de fiecare data.