Apple Watch Jailbreak a fost Facut

Apple Watch jailbreak a fost demonstrat in cadrul Def Con 25 noaptea trecuta, aceasta fiind una dintre cele mai mari conferinte de securitate organizate anual. Max Bazaliy este omul care a reusit sa creeze acest Apple watch jailbreak, el demonstrandu-l pentru audienta salii in care si-a tinut prezentarea, aceasta fiind prima oara in 2 ani de zile cand un jailbreak pentru Apple Watch este prezentat, pentru ca jailbreak-ul anterior nu a avut parte de asa ceva.

Hackerul care a realizat acest Apple Watch jailbreak a oferit si foarte multe detalii cu privire la modul in care a reusit sa exploateze watchOS-ul celor de la Apple. Solutia de jailbreak pentru Apple Watch este in stadiul incipient al procesului de dezvoltare, insa ofera posibilitatea de conectare prin SSH la smartwatch, deci teoretic toate fisierele interne ale watchOS pot fi modificate dupa preferintele utilizatorilor.

Acest Apple Watch jailbreak ofera acces la toate datele din smartwatch, deci se pot vedea contactele si orice fel de informatii stocate de catre utilizator in smartwatch. Din pacate, nu se stie daca acest Apple Watch jailbreak va fi vreodata lansat in mod public, pentru ca procesul sau de dezvoltare nu este finalizat si software-ul nu este deocamdata suficient de stabil pentru a fi oferit publicului larg.

Acestea fiind spuse, ramane de vazut daca cineva va lansa vreodata un Apple Watch jailbreak.

Apple Watch jailbreak

6 COMENTARII

  1. Ar fi bun un jailbrak, de exemplu ma enerveaza ca atunci cand am o notificare sau primesc un apel nu se aprinde display-ul, doar daca apas eu pe buton sau activez functia de wake screen on wrist raise