iPhone 5 – iOS 6 vs iOS 10 – Comparatie Detaliata

iPhone 5 a ajuns la sfarsitul perioadei de suport pe care compania Apple o ofera pentru acest smartphone, iOS 10 fiind ultima versiune publica pe care cei din Cupertino o ofera. iPhone 5 a fost lansat cu iOS 6 in anul 2012 de catre compania Apple, iar 5 ani mai tarziu Apple a decis ca nu mai este necesar sa-i mai ofere suport, as ca iOS 11 nu va putea fi instalat pe acest smartphone, iPhone 5S fiind cel mai vechi iPhone care-l poate rula.

iPhone 5 a fost un smartphone foarte important pentru ca s-a speculat ca ar fi primul dezvoltat fara supravegherea lui Steve Jobs, el facand si trecerea de la vechile ecrane de 3.5 inch la cele de 4 inch. iPhone 5 a inregistrat si vanzari foarte bune dupa ce a fost lansat, insa 2017 este anul sfarsitului, iOS 10.3.3 fiind cel mai probabil ultima versiune publica a iOS care va mai putea fi instalata pe acest smartphone Apple.

iPhone 5 este comparat in clipul video de mai jos in doua versiuni, una cu iOS 6 si una cu iOS 10, iar asa va puteti face o idee cu privire la evolutia de 4 ani a iOS-ului.