Google Photos Elimina o Limita Enervanta

Google Photos a eliminat limita de 2000 de poze care pot fi incluse in interiorul albumelor, spre multumirea foarte multor utilizatori.

Google Photos este unul dintre cele mai folosite servicii pentru stocarea de poze in cloud, cateva sute de milioane de persoane folosind serviciul de pe iPhone si Android. Cei de la Google se lauda in mod constant cu gradul de utilizare al Google Photos, iar acum vedem si ca fac o schimbare care s-ar putea dovedi a fi extrem de utila pentru muti dintre cei care se bazeaza pe serviciu pentru a-si stoca pozele si filmele facute.

Google Photos avea pana recent o limita de 2000 de poze care pot fi incarcate in albumele facute in paltforma, insa se pare ca ea a disparut complet cu putin timp in urma. Utilizatorii care folosesc Google Photos si incarca poze in platforma au confirmat faptul ca in momentul de fata pot fi incarcate mai mult de 2000 de imagini fara probleme, asta desi Google nu a anuntat oficial schimbarea.

Google Photos permite incarcarea a peste 3000 de poze in albume in momentul de fata, astfel ca utilizatorii pot documenta o gama foarte variata de evenimente prin poze si clipuri video. Google Photos permite inclusiv partajarea publica a acestor albume pentru cei interesati sa vada pozele din interiorul lor, astfel ca  toti cei care au prea multe poze in propriile terminale, le pot stoca online pentru a elibera spatiu din dispozitive.

Google Photos are totusi un mic truc de care trebuie sa profitati pentru a incarca mai mult de 2000 de poze in albume, mai exact ele trebuie incarcate direct din aplicatie prin accesarea manuala a albumelor. Se pare ca daca se incearca incarcarea pozelor in Google Photos din exteriorul acestora, limita de 2000 de poze va fi declansata, asa ca trebuie sa folositi acest truc pentru a incarca oricate poze vreti, fara restrictie.

Google Photos este o aplicatie universala disponibila pentru iPhone si Android in App Store si Google Play.

Google Photos elimina lmita