Samsung Galaxy Note 8 – Comparatia cu iPhone 8

Samsung Galaxy Note 8 si iPhone 8 au astazi ecranele comparate pentru a ne arata diferentele in marime intre cele doua smartphone-uri de top.

Samsung Galaxy Note 8 apare astazi intr-o comparatie interesanta cu iPhone 8, care ne arata cat de mare va fi diferenta intre ecranele celor doua smartphone-uri. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca Samsung Galaxy Note 8 are un ecran cu mult mai mare decat cel al iPhone 8, dispozitivele fiind create de catre Samsung si Apple pentru categorii diferite de clienti, asa ca este normal sa existe si diferente de acest gen.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba un Infinity Display cu diagonala de 6.3 inch, sau 6.4 inch, in timp ce iPhone 8 va avea un ecran cu diagonala de 5. 8 inch. Atat Samsung Galaxy Note 8, cat si iPhone 8 vor avea ecrane care acopera intregul panou frontal al carcasei, asa ca ambele dispozitive vor uimi cu undesign foarte interesant, dar dimensiunile sunt de la bun inceput gandite diferit.

Samsung Galaxy Note 8 are totusi un design ceva mai atractiv in comparatie cu iPhone 8, iar asta pentru ca nu vorbim despre acel decupaj urat al carcasei. Puteti vedea ca iPhone 8 va avea un panou frontal foarte interesant, insa design-ul este stricat de acel decupaj, care totusi nu va fi foarte vizibil in versiunea de culoare neagra, Samsung Galaxy Note 8 avand un design mult mai bine creat.

Samsung Galaxy Note 8 – Comparatia cu iPhone 8

Samsung Galaxy Note 8 va avea totusi o margine inferioara pentru ecran, spre deosebire de iPhone 8 care se intinde chiar pana la marginea de jos a carcasei. Samsung Galaxy Note 8 va avea si un ecran care este curbat spre marginile exterioare ale carcasei, in timp ce in cazul iPhone 8 vorbim despre un ecran care are o margine de aproximativ 4mm pentru panoul frontal, pentru a se evita atingerile accidentale.

Samsung Galaxy Note 8 are un ecran ma lat decat cel al iPhone 8 din cauza marimii mult mai mari, el urmand a fi foarte greu de utilizat cu o singura mana. Folosind Samsung Galaxy S8 Plus am realizat ca este la limita utilizarii usoare din cauza ecranului foarte mare, iar Samsung Galaxy Note 8 va depasi aceasta limita, in timp ce iPhone 8 va ramane la fel de usor de folosi ca vechile modele ale Apple.

Samsung Galaxy Note 8 este gandit ca un smartphone care sa combine functii standard cu cele de business, in timp ce iPhone 8 este gandit pentru utilizatorii obisnuiti. iPhone 8 va fi mai popular si va avea vanzari mai mari decat Samsung Galaxy Note 8 pentru ca este facut de catre Apple, dar astazi avem un preview pentru batalia toamnei intre cele mai cautate smartphone-uri de pe pietele globale.

Samsung Galaxy Note 8 comparat iPhone 8