HomePod – noi Detalii despre Aplicatiile boxei

HomePod este boxa inteligenta pe care compania Apple o va lansa anul acesta pe pietele globale, iar astazi aflam si cateva informatii noi cu privire la acest produs. Saptamana trecuta compania a publicat prima versiune a sistemului de operare pentru HomePod, iar in interiorul sau au fost gasite cateva informatii foarte interesante, inclusiv cale care confirma noul design iPhone 8 si Face ID, insa exista si alte detalii.

HomePod va fi capabil sa ruleze o serie de aplicatii prin care va oferi functionalitatea promisa de catre Apple, acestea avand in momentul de fata prefixul Air. Vorbim despre aplicatii denumite AirMusic, AirPodcasts, etc, acestea urmand a fi controlate prin comenzi vocale date asistentului personal Siri, sau probabil chiar si de pe iPhone, daca o aplicatie dedicata va fi lansata de catre compania Apple impreuna cu HomePod.

HomePod va avea deasemenea si un ecran format dintr-o matrita LED in partea sa superioara, aceasta urmand a fi capabila sa afiseze diverse forme si simboluri colorate. HomePod are in imaginile de mai jos prezentate cateva dintre aceste simboluri pe care le va putea afisa, insa din moment ce vorbim despre LED-uri, este clar ca Apple ar putea afisa orice acolo, iar dezvoltatorii cu acces la boxa vor putea face acelasi lucru.

HomePod este o boxa inteligenta complexa pe care compania Apple o va pune in vanzare in cursul acestui an la pretul de 350 de dolari, sau euro. Nu se stie deocamdata exact cand va fi lansata boxa HomePod de catre utilizatori, insa ea va ajunge cel mai probabil pe piata inaintea sarbatorilor de iarna, pentru ca Apple sa poata inregistra vanzari cu care sa se poata lauda in fata analistilor.