iPhone – Camera Laudata de un fost Vicepresedinte Google

iPhone are camera laudata de catre un fost vicepresdinte senior al companiei Google, Vic Gundotra, acesta conducand divizia care a dezvoltat retelele sociale ale companiei. Acesta a laudat camera iPhone 7 Plus pe reteaua de socializare Facebook, spunand ca pozele inregistrate de catre ea au o calitate similara cu cele inregistrate de catre camerele DSLR, dar desigur ca vorbim despre o usoara exagerare facuta de catre el.

iPhone 7 Plus are o functie numita Portret disponibila de ceva vreme, iar Gundotra, este uimit de capacitatea acesteia de a emula functia bokeh oferita de catre aparatele DSLR. Gundotra explica in postarea sa de pe Facebook cum a reusit sa le faca poze grozave copiilor folosind doar un iPhone 7 Plus, el afirmand si ca „sfarsitul” aparatelor DSLR „a venit”, smartphone-uri precum iPhone 7 Plus putandu-le inlocui deja.

Gundotra a fost timp de cativa ani vicepresedinte senior al companiei Google, iar ceea ce spune el acum ar putea surprinde foarte multa lume. Google a lansat anul trecut un smartphone numit Google Pixel, iar acesta nu ofera totusi aceasta functie pe care o regasim in iPhone 7 Plus, dar ceea ce spune Gundotra nu este chiar o noutate, pentru ca foarte multa lume a laudat aceasta functie bokeh a smartphone-ului.

iPhone 7 Plus este doar primul smartphone care va avea aceasta functie integrata, deoarece in iPhone 8 ea va deveni mult mai buna, compania Apple lucrand din greu la imbunatatirea sa.

„The end of the DSLR for most people has already arrived. I left my professional camera at home and took these shots at dinner with my iPhone 7 using computational photography (portrait mode as Apple calls it). Hard not to call these results (in a restaurant, taken on a mobile phone with no flash) stunning. Great job Apple.”

iphone camera laudata vicepresedinte google

Articolul precedentWaze – Actualizarea care Aduce Noi Functii pe iPhone
Articolul următoreMAG – 31 iulie – Oferte de 1300 LEI la iPhone 7
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.