iPhone 8 – Incarcare Wireless Confirmata OFICIAL

iPhone 8 are sistemul de incarcare wireless confirmat de catre compania Apple prin intermediul sistemului de operare pentru boxa inteligenta HomePod.

iPhone 8 are incetul cu incetul confirmate toate noutatile importante, deoarece acum si incarcarea wireless a fost confirmata in mod oficial tot de catre sistemul de operare al HomePod. Da, puteti vedea in imaginea de mai jos ca sistemul de operare pentru HomePod are incluse linii de cod pentru un un iPhone 8 care se poate incarca prin inductie, dar si mai rapid decat actualele modele, lucru pe care boxa inteligenta nu il poate face.

iPhone 8 are de cateva zile dezvaluite toate noutatile importante, iar confirmarea de astazi pentru incarcarea wireless este una dintre cele mai bune vesti de pana acum. Pana cum doar diverse zvonuri ne-au spus ca iPhone 8 va avea un sistem de incarcare wireless, insa iata ca avem si confirmarea oficiala venita chiar din sistemul de operare dezvoltat de catre compania Apple pentru boxa inteligenta HomePod.

iPhone 8 se va incarca prin inductie, la fel ca Apple Watch, deci va fi nevoie de un accesoriu special pe care sa il plasam pentru a se efectua incarcarea. Compania Apple intentioneaza sa vanda acest accesoriu separat de iPhone 8, deci nu il vom avea inclus in cutie, ci va trebui sa il cumparam din magazine la preturi care cel mai probabil vor fi situate in jurul valorii de 100 de dolari, sau euro, avand in vedere tipul de accesoriu.

iPhone 8 – incarcare wireless confirmata OFICIAL

iPhone 8 are deasemenea confirmata functia de incarcare rapida incepand de anul acesta, dar deocamdata nu este clar daca vorbim despre una prin inductie, sau prin fir. In zvonurile aparute pana acum, pentru iPhone 8 s-a spus ca va exista atat incarcare rapida prin inductie, cat si prin fir, asa ca ramane doar de vazut ce va decide Apple sa ofere, daca nu cumva ambele functii de incarcare.

iPhone 8 urmeaza sa aiba si o baterie de capacitate mai mare decat cea din iPhone 7, insa nu se stie daca ea va fi mai mare si decat cea inclusa in iPhone 7 Plus. Se zvoneste ca iPhone 8 va avea o baterie ce are forma literei L, iar aceasta ar trebui sa permita stocarea unei cantitati mai mari de energie fata de bateria din iPhone 7, dar specificatiile sale n-au fost momentan dezvaluite, desi sigur le vom afla curand.

iPhone 8 are toate aceste noutati dezvaluite inaintea prezentarii din septembrie deoarece Apple vrea ca lumea sa aiba un interes tot mai mare pentru acest smartphone. In baza a ceea ce s-a dezvaluit pana acum pentru iPhone 8, se pare ca Apple a pregatit un smartphone cu adevarat interesant pentru clienti, dar el va avea si un pret de vanzare care va depasi 1100 de dolari, sau euro.

iphone 8 incarcare wireless