HomePod – Cea mai Performanta Boxa Inteligenta

HomePod continua sa aiba parte de dezvaluiri interesante multumita firmware-ului cu sistemul de operare pe care Apple l-a lansat vinerea trecuta in mod public. Am aflat deja unele secrete ale iPhone 8, altele ale boxei inteligente HomePod, iar acum aflam alte cateva noutati importante pentru noul produs cu care compania Apple spera sa cucereasca o piata care abia prin intrarea sa devine cu adevarat interesanta.

HomePod va avea un chip A8 integrat de catre compania Apple, adica acelasi pe care l-a implementat in terminalul iPhone 6 cand l-a lansat in 2016 pentru clienti. Vorbim despre, cel mai probabil, exact aceeasi componenta, dar cu o frecventa posibil redusa pentru procesor, deoarece in chip-ul A8 din HomePod exista tot 1 GB RAM, semn ca Apple vrea sa ofere performante de top pentru boxa inteligenta.

HomePod cu acest chip A8 va fi cea mai performanta boxa inteligenta disponibila pe piata in luna decembrie, permitand oferirea unor tehnologii avansate pentru sunet de calitate ridicata. HomePod va avea deasemenea un ecran cu rezolutia de 340 x 272 pixeli care va afisa imagini cand boxa inteligenta asculta comenzile noastre, dar si in diverse alte situatii pentru controlarea altor functii, inclusiv cele de volum.

HomePod nu ar fi rulat Siri la fel de bine fara acest chip A8 si nici n-ar fi putut analiza incaperile pentru a reda sunetul special pentru fiecare spatiu in care se afla. Aceste chip-uri pentru iPhone si iPad au ajutat foarte mult compania Apple, ele fiind implementate in Apple TV, HomePod si chiar in Apple Watch intr-o versiune modificata, iar in viitor cu siguranta se va putea obtine si mai multe de la ele.

HomePod procesor RAM