Samsung Galaxy S9 – Functia lipsa din iPhone 8

Samsung Galaxy S9 va avea o noua functie ce va lipsi din iPhone 8, un modem GSM de mare viteza fiind integrat de catre compania Samsung.

21

Samsung Galaxy S9 va fi lansat in primavara anului viitor si va avea integrata o functie pe care, din pacate, compania Apple nu o va oferi pentru iPhone 8 toamna aceasta. Mai exact, vorbim despre un nou modem GSM pe care cei de la Samsung l-au dezvoltat special pentru Samsung Galaxy S9, acesta fiind capabil sa permita navigarea pe internet prin retelele 4G la viteze de pana la 1.2 Gbps.

Samsung Galaxy S9 va avea acest modem GSM integrat in chip-ul Exynos pe care compania Samsung il va integra in noul smartphone, performantele sale GSM urmand a fi peste cele ale oricarui alt smartphone. Vorbim aici atat despre cel Android, cat si despre iPhone 8, deoarece Apple nu va oferi un asemenea suport anul acesta pentru al sau smartphone, chiar daca Samsung Galaxy S9 il va avea la anul.

Samsung Galaxy S9 va avea suportul pentru retele 4G de viteza foarte mare atat prin modemul Exynos, cat si printr-un modem Qualcomm cu performante similare. Apple ar putea sa foloseasca deasemenea acest modem in iPhone 8 anul acesta, insa disputa legala cu Qualcomm o impiedica sa faca asta, asa ca Samsung Galaxy S9 va avea un plus pe partea de navigare pe internet prin retelele GSM.

Samsung Galaxy S9 – Functia lipsa din iPhone 8

Samsung Galaxy S9 cu suport pentru asemenea retele va depinde foarte mult si de existenta acestora la diversi operatori de telefonie mobila din lume. Chiar daca Samsung Galaxy S9 va fi capabil sa suporte viteze de navigare pe internet care sunt foarte mari, doar in unele tari ele vor fi disponibile de la bun inceput, insa utilizatorii vor simti diferentele fata de cele actuale, multumita noilor tehnologii.

Samsung Galaxy S9 va putea incarca orice fel de clipuri video sau fisiere de mari dimensiuni extrem de rapid, in functie de reteaua la care este conectat si locatia de descarcare. Multumita suportului pentru aceste tipuri de modemuri care vor fi incluse in Samsung Galaxy S9, descarcarea de aplicatii de cativa GB se va face mult mai repede, iar filmele de rezolutie 4K se vor incarca mult mai rapid, oriunde le veti vedea.

Samsung Galaxy S9 are nevoie totuti si de marele suport al operatorilor de telefonie mobila, iar deocamdata doar cateva tari au retele cu viteze atat de mari. In Europa nu exista deocamdata vreuna, insa ele au fost testate si unele tari intentioneaza sa le lanseze, dar e putin probabil ca Samsung Galaxy S9 sa poata atinge viteze atat de mari in Europa, desi ar putea atinge altele relativ apropiate.

Samsung Galaxy S9 functie iPhone 8