Samsung Galaxy Note 8 Comparat cu Galaxy S8

Samsung Galaxy Note 8 apare astazi intr-o comparatie cu Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus pentru a ne arata noul design.

21

Samsung Galaxy Note 8 este comparat cu Samsung Galaxy S8 intr-o noua imagine care are menirea de a ne arata diferentele subtile in design intre cele doua serii de smartphone-uri. In imaginea de mai jos puteti vedea Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, toate imaginile fiind oficiale direct de la compania Samsung, chiar daca primul dintre terminale inca nu a fost lansat oficial pe pietele globale.

Samsung Galaxy Note 8 a aparut astazi intr-o imagine de presa preluata chiar de la un partener al companiei Samsung, ea venind de la o sursa de mare credibilitate. Credibilitatea acestei imagini este totusi intarita si de faptul ca Samsung a publicat acum mai bine de o saptamana o imagine cu Samsung Galaxy Note 8 care ne arata un design identic cu cel pe care-l vedem in aceasta imagine de presa aparuta in cursul noptii trecute.

Samsung Galaxy Note 8 in aceasta comparatie cu Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus ne arata ca are un design usor diferit fata de ceea ce astepta multa lume. Mai exact, Samsung Galaxy Note 8 are marginile ceva mai patrate in comparatie cu Samsung Galaxy S8 din cauza dimensiunilor ecranului, acesta avand o diagonala de 6.3 inch, sau 6.4 inch, deci este mai mare decat cel al Samsung Galaxy S8 Plus.

Samsung Galaxy Note 8 Comparat cu Galaxy S8

Samsung Galaxy Note 8 va fi nu doar mai inalt, ci si mai lat decat Samsung Galaxy S8 Plus, iar asta ar putea ingreuna utilizarea pentru unele persoane. Diferentele in dimensiuni intre Samsung Galaxy Note 8 siSamsung Galaxy S8 Plus nu sunt colosale, asa ca probabil multi dintre cei care vor decide sa cumpere smartphone-ul vor utiliza inclusiv stylusul sau pentru a controla unele dintre functiile sale.

Samsung Galaxy Note 8 va veni si cu alte schimbari in comparatie cu seria Samsung Galaxy S8, principala dintre ele fiind camera duala integrata in carcasa. Cititorul de amprente va ramane tot langa camera in Samsung Galaxy Note 8, insa aceasta va avea doi senzori de imagine si o gama noua de functii cu care spera sa cucereasca noi fani, in special cei care s-au dovedit a fi entuziasmati de ceea ce ofera iPhone 7 Plus.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat de catre compania Samsung in data de 23 august in cadrul unei conferinte care va avea loc in New York. Lansarea Samsung Galaxy Note 8 ar urma sa aiba loc in cursul lunii septembrie, precomenzile putand incepe pe data de 25 august.

Samsung Galaxy Note 8 comparatie Galaxy S8