Prima Pagina Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9 – Noul Procesor Confirmat

Samsung Galaxy S9 – Noul Procesor Confirmat

Samsung Galaxy S9 are noul procesor dezvaluit de catre Qualcomm, un chip Snapdragon 845 fiind confirmat pentru lansare autoritatilor americane.

Samsung Galaxy S9 a avut zilele trecute viitorul procesor confirmat multumita disputei legale pe care compania Apple o are de cateva luni bune cu cei de la Qualcomm. Vorbim despre un proces in care cele doua companii sunt implicate si din cauza caruia cei de la Qualcomm au fost nevoiti sa dezvaluie procesorul pe care intentioneaza sa il lanseze anul viitor si care va fi utilizat in Samsung Galaxy S9 si alte terminale Android de top.

Samsung Galaxy S9 va functiona cu ajutorul unui chip Qualcomm Snapdragon 845 pe care cei de la Qualcomm il au acum in dezvoltare, el aparand in docmente oficiale. Vorbim despre documente pe care cei de la Qualcomm le-au depus la autoritatile americane pentru a oferi o lista cu produsele care sunt protejate de anumite brevete de inventie, iar viitorul procesor al Samsung Galaxy S9 se afla printre ele, desi nu  a fost inca lansat.

Samsung Galaxy S9 a aparut deja intr-un presupus test de performante care ar trebui sa prezinte puterea de procesare a noului procesor, dar informatiile nu sunt 100% credibile. Daca acel test este totusi adevarat, atunci Samsung Galaxy S9 va avea un procesor foarte puternic, care va concura fara probleme cu iPhone 8, care urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an, poate chiar in doar doua luni de zile.

Samsung Galaxy S9 – noul procesor confirmat multumita Apple

Samsung Galaxy S9 are viitorul procesor “prins” in aceasta disputa dintre Apple si Qualcomm pentru ca in momentul de fata cei din urma sunt cam “incoltiti”. Multipli producatori importanti acuza compania de actiuni monopolistice, iar acum Qualcomm incearca prin orice metode sa se protejeze, inclusiv divulgand in avans procesorul care urmeaza sa fie folosit in Samsung Galaxy S9 abia in primavara anului viitor.

Samsung Galaxy S9 va avea mult mai multe noutati decat acest nou chip Qualcomm Snapdragon 845, insa el va fi central pentru smartphone in foarte multe tari. In altele Samsung Galaxy S9 va fi vandut cu unchip Exynos al companiei Samsung, raportul fiind mai mare in ceea ce priveste procesoarele fabricate de catre coreeni, cele produse de catre Qualcomm fiind utilizate mai multe in alte terminale Android.

Samsung Galaxy S9 ar trebui sa fie lansat primavara anului 2018 de catre compania Samsung, mai exact in preajma Mobile World Congress 2017, sau poate mai tarziu, daca vor exista probleme de productie. Samsung Galaxy S9 va fi similar cu Samsung Galaxy S8 in ceea ce priveste design-ul, iar deocamdata alte caracteristici nu sunt cunoscute, dar diverse zvonuri ni le vor dezvalui pe toate in viitor.

samsung galaxy s9 procesor confirmat

 • Srb Srb

  Si….noul S9 va avea noua inovatie display de 6″? altfel nu suntem interesati

 • Srb Srb

  Samsung, asteptam inovatiile precum, marirea display, poate niste ppi in plus ca tot vedem pixelii

 • Corect … pe iphone inca se vad 😅😂

 • Srb Srb

  pai si pe s8 se vad…este o statistica care spune ca de la o distanta normala si nu cu lupa, trebuie sa ai 1000 ppi pe un display de 5-6″

 • George 89

  Ar fi bine ca Samsung sa nu se mai lege la cap cu Qualcomm și sa se concentreze exclusiv pe propriul procesor, mai ales ca Samsung deține cele mai bune procesare de dezvoltare și fabricație, ar putea in viitor sa depășească Qualcomm și la GPU nu numai la CPU

 • George 89

  Vorbește despre aceleași 2 mari subiecte mereu în speranța că va mai stoarce niște trafic din ele… Rău a ajuns omul asta

 • real

  Boss si ce daca o sa aiba ecran de 6″
  si asa tu nu o sa-l cumperi. idem si eu.
  dar daca o sa scoata apple un iphone de 6 atunci il cumperi.
  sa vezi atunci bucurie pe tine
  :)))))))

 • Secrets

  Cum sa fi asa incult dobitocule? “Abia în primăvara anului viitor” cate primăveri mai sunt pana anul viitor?
  este întrebarea mea. Numai obositi si prostanaci cu articolele voastre…