iPhone 8 – Apple CONFIRMA Lansarea din Toamna

8

iPhone 8 va fi lansat “la timp” de catre compania Apple in cursul acestui an, adica nou smartphone va fi disponibil pentru cumparare din cursul lunii septembrie. Analistii americani au anuntat pana acum ca lansarea iPhone 8 va fi intarziata de catre compania Apple, dar se pare ca acest lucru nu este adevarat, ei mentionand ca Apple va anunta in cursul serii trecute cand anume va lansa noul sau smartphone.

iPhone 8 va fi lansat “la timp”, adica undeva in cursul lunii septembrie, de catre compania Apple, ea confirmand asta prin estimarile privind incasarile pentru T3 2017. Apple a anuntat ca va avea incasari de pana in 52 de miliarde de dolari in T3 2017, cu aproape 6 miliarde de dolari mai mare decat cel inregistrat in cursul anului trecut, deci se asteapta la vanzari colosale pentru iPhone 8.

iPhone 8 ar urma sa fie lansat in cea de-a doua parte a lunii septembrie de catre cei de la Apple si cei din Cupertino se asteapta la vanzari de cateva milioane bune de unitati. Apple nu ar fi crescut estimarile de incasari pentru T3 2017 daca nu ar fi fost sigura ca poate sa lanseze iPhone 8 in septembrie, asa ca vorbim despre o prima confirmare indirecta a faptului ca noul smartphone va fi lansat “la timp”.

iPhone 8 – Apple confirma lansarea din toamna

iPhone 8 va fi lansat de catre Apple in ulrimul sau trimestru fiscal din anul 2017, acesta incepand pe 1 octombrie 2016 si incheindu-se pe 30 septembrie 2017. Apple are nevoie de vanzari foarte bune in acest sfarsit de an fiscal, iar iPhone 8 o poate ajuta sa obtina asta, iPhone 7S si iPhone 7S Plus neavand capacitatea de a o face, deoarece lumea astepta adevaratele noutati din smartphone-ul cu eran de 5.8 inch.

iPhone 8 va fi lansat in septembrie, in baza a ceea ce ne spune Apple, pentru ca americanii au nevoie de vanzari foarte bune in acest trimestru fiscal pentru a putea incheia anul fiscal intr-o nota buna. Apple trebuie sa-si mentina si ritmul de crestere in incasari si vanzari, iar iPhone 8 o poate ajuta sa faca asta, in timp ce iPhone 7S si iPhone 7S plus nu vor avea capacitatea de a o ajuta in acest sens.

iPhone 8 va fi vandut si la un pret de minim 1000 – 1100 de dolari, sau euro, de catre compania Apple, asa ca doar cateva milioane de unitati vandute vor aduce multe miliarde de dolari in conturi. iPhone 8 urmeaza sa fie cel mai scump iPhone vandut vreodata de catre compania Apple, insa aceasta bariera a preturilor a fost doborand an, dupa an.

iPhone 8 Apple confirma lansarea toamna