iPhone – Vanzari Colosale Anuntate de Apple

iPhone s-a vandut in peste 1.2 miliarde de exemplare pana in prezent, presedintele Apple, Tim Cook, facand acest anunt in cursul noptii trecute. Vorbim despre 10 ani in care compania Apple a vandut, in medie, cam 120 de milioane de iPhone-uri anual, o cifra impresionanta si chiar mai mare decat a majoritatii competitorilor care vand smartphone-uri Android, doar Huawei si Samsung avnad rezultate mai bune.

iPhone s-a vandut in peste 200 de milioane de unitati anul trecut, iar in T2 2017 Apple a inregistrat vanzari de 41 de milioane de unitati, usor mai mari decat in T2 2016. Cresterea nu este una spectaculoasa, insa era de asteptat ca acest lucru sa fie asa, din moment ce vorbim despre un trimestru fiscal apropiat de mijlocul anului, in care oamenii se gandesc mai mult la vacante decat la smartphone-uri.

iPhone 7 a fost anuntat de catre compania Apple va fiind cel mai popular model din serie vandut in cursul T2 2017, in timp ce iPhone 7 Plus a inregistrat o crestere substantiala fata de iPhone 6S Plus. Diferenta in vanzari intre cele doua modele Plus ale iPhone intre T2 2016 si T2 2017 sugereaza faptul ca oamenii sunt din ce in ce mai interesati de smartphone-urile care au ecrane mari, in detrimentul celor standard.

iPhone a inregistrat vanzari din ce in ce mai bune de la an la an, compania Apple avand grija sa ofere functii noi un numar suficient de mare pentru a atrage noi clienti, iar asa s-a depasut recodrudl de vanzari.

“iPhone results were impressive, with especially strong demand at the high end of our lineup. iPhone 7 was our most popular iPhone and sales of iPhone 7 Plus were up dramatically compared to 6s Plus in the June quarter last year. The combined iPhone 7 and 7 Plus family was up strong double digits year over year. One decade after the initial iPhone launch we have now surpassed 1.2 billion cumulative iPhones sold.”

iPhone vanzari colosale Apple