iPhone 8 – cu Cat e mai Mare decat iPhone 7 ?

iPhone 8 va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch, care va afisa cu cel putin 25% mai multe informatii decat iPhone 7, la o rezolutie mai mare.

14

iPhone 8 va fi lansat de catre compania Apple cu un ecran al carui diagonala va fi de 5.8 inch, cu 1.1 inch mai mare decat cea a actualului terminal iPhone 7. Stim „in cifre” care va fi diferenta intre ecranele iPhone 8 si iPhone 7, insa multumita unei noi imagini ne putem face si o idee mai clara cu privire la diferenta reala intre dimensiunile acestor doua smartphone-uri de top ale companiei Apple.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
Orange logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane + CONCURS in aceasta pagina incepand de astazi.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.

iPhone 8 va avea un ecram care acopera intregul panou frontal al smartphone-ului dintr-o magina in alta, de sus pana jos, dimensiunile sale totale fiind similare cu cele ale iPhone 7. Acest design ii permite companiei Apple sa lanseze un iPhone 8 care nu este cu mult mai mare decat iPhone 7, dar are un ecran cu o diagonala mult mai mare, ce poate afisa si mult mai multe informatii, dupa cum puteti vedea mai jos.

iPhone 8 va avea cu aproximativ 25% mai mult spatiu pe ecran pentru a afisa aplicatii si meniuri, in comparatie cu iPhone 7, iar asta exceptand butonul Home virtual. In practica, puteti vedea mai jos ca iPhone 8 afiseaza mai mult dintr-o aplicatie decat iPhone 7 si asta in conditiile in care are butonul Home virtual prezent in partea de jos, aceasta interfata urmand a disparea in anumite aplicatii, deci spatiul va fi si mai extins.

iPhone 8 – cu cat este mai mare decat iPhone 7 ?

iPhone 8 va avea si un decupaj in partea superioara, insa acesta va fi facut la nivelul p care il vedeti si in imaginea de mai jos, deci nu ar trebui sa mai reduca din spatiul de pe ecran. Status bar-ul iPhone 8 va fi vizibil in cele doua parti de ecran ramase langa decupaj, iPhone 7 neavand un asemenea design, deci el va ramane cu vechiul design pentru acest element din interfata iOS 11, el urmand a trece printr-o schimbare radicala.

iPhone 8 va avea o rezolutie de 2436×1125 pixeli pentru aceasta portiune din ecran care va afisa interfata aplicatiilor, ea urmand a avea 5.15 inch, restuld e 0.65 inch fiind dedicat interfetei butonului Home. Totusi, lasand la o parte cifrele, important de vazut este ca iPhone 8 va afisa cu cel putin 25% mai multe informatii pe ecran in comparatie cu iPhone 7, iar asta desi dimensiunile totale ale terminalelor vor fi foarte apropiate.

iPhone 8 indeplineste visurile multora dintre clientii Apple care sperua sa aiba un ecran mai mare intr-un smartphone de dimensiuni rezonabile. Cei de la Apple au reusit sa indeplineasca aceasta cerinta si in iPhone 8 le dau celor care nu vor modelele Plus posibilitatea de a se bucura de o experienta destul de apropiata, dar intr-un smartphone de dimensiuni cu mult mai mici.

iPhone 8 ecran iPhone 7