iPhone 8 – cu Cat e mai Mare decat iPhone 7 ?

iPhone 8 va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch, care va afisa cu cel putin 25% mai multe informatii decat iPhone 7, la o rezolutie mai mare.

iPhone 8 va fi lansat de catre compania Apple cu un ecran al carui diagonala va fi de 5.8 inch, cu 1.1 inch mai mare decat cea a actualului terminal iPhone 7. Stim “in cifre” care va fi diferenta intre ecranele iPhone 8 si iPhone 7, insa multumita unei noi imagini ne putem face si o idee mai clara cu privire la diferenta reala intre dimensiunile acestor doua smartphone-uri de top ale companiei Apple.

iPhone 8 va avea un ecram care acopera intregul panou frontal al smartphone-ului dintr-o magina in alta, de sus pana jos, dimensiunile sale totale fiind similare cu cele ale iPhone 7. Acest design ii permite companiei Apple sa lanseze un iPhone 8 care nu este cu mult mai mare decat iPhone 7, dar are un ecran cu o diagonala mult mai mare, ce poate afisa si mult mai multe informatii, dupa cum puteti vedea mai jos.

iPhone 8 va avea cu aproximativ 25% mai mult spatiu pe ecran pentru a afisa aplicatii si meniuri, in comparatie cu iPhone 7, iar asta exceptand butonul Home virtual. In practica, puteti vedea mai jos ca iPhone 8 afiseaza mai mult dintr-o aplicatie decat iPhone 7 si asta in conditiile in care are butonul Home virtual prezent in partea de jos, aceasta interfata urmand a disparea in anumite aplicatii, deci spatiul va fi si mai extins.

iPhone 8 – cu cat este mai mare decat iPhone 7 ?

iPhone 8 va avea si un decupaj in partea superioara, insa acesta va fi facut la nivelul p care il vedeti si in imaginea de mai jos, deci nu ar trebui sa mai reduca din spatiul de pe ecran. Status bar-ul iPhone 8 va fi vizibil in cele doua parti de ecran ramase langa decupaj, iPhone 7 neavand un asemenea design, deci el va ramane cu vechiul design pentru acest element din interfata iOS 11, el urmand a trece printr-o schimbare radicala.

iPhone 8 va avea o rezolutie de 2436×1125 pixeli pentru aceasta portiune din ecran care va afisa interfata aplicatiilor, ea urmand a avea 5.15 inch, restuld e 0.65 inch fiind dedicat interfetei butonului Home. Totusi, lasand la o parte cifrele, important de vazut este ca iPhone 8 va afisa cu cel putin 25% mai multe informatii pe ecran in comparatie cu iPhone 7, iar asta desi dimensiunile totale ale terminalelor vor fi foarte apropiate.

iPhone 8 indeplineste visurile multora dintre clientii Apple care sperua sa aiba un ecran mai mare intr-un smartphone de dimensiuni rezonabile. Cei de la Apple au reusit sa indeplineasca aceasta cerinta si in iPhone 8 le dau celor care nu vor modelele Plus posibilitatea de a se bucura de o experienta destul de apropiata, dar intr-un smartphone de dimensiuni cu mult mai mici.

iPhone 8 ecran iPhone 7