Google Pixel 2 Apare in Prima Imagine Reala

Google Pixel 2 apare astazi in prima imagine reala si ea vine cu multe dezamagiri in ceea ce priveste design-ul noului smartphone al Google.

Google Pixel 2 apare astazi in prima imagine reala, noul smartphone al celor de la Google parand sa fi fost gandit pentru a nu uimi pe cineva cu un design interesant. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata Google Pixel 2, design-ul sau fiind extrem de similar cu cel pe care compania Google l-a creat pentru modelul de anul trecut si da, ecranul va avea margini mari in partile superioara si inferioara.

Google Pixel 2 are numele de cod Walleye si se pare ca Google nu are intentia de a crea smartphone-uri cu design-uri exceptionale, ci doar smartphone-uri care sa fie utile la ceva. Nici Google Pixel 2 si nici Google Pixel 2 XL nu vor avea ecrane care acopera intregul panou frontal al carcasei, asa ca vorbim despre terminale care nu vor atrage atentia in comparatii cu iPhone 8 sau Samsung Galaxy Note 8.

Google Pixel 2 si versiunea XL vor veni deasemenea fara o camera duala integrata, aceasta fiind o decizie la fel de ciudata pe care compania Google o ia. Din moment ce toate smartphone-urile Android premium au camere duale, un Google Pixel 2 fara una va fi privit ciudat de consumatori, dar cei de la Google se gandesc probabil ca publicul lor tinta nu are nevoie de asa ceva intr-un smartphone.

Google Pixel 2 apare in prima imagine reala

Google Pixel 2 imagine reala

Google Pixel 2 va fi fabricat de catre compania HTC anul acesta, la fel ca anul trecut, insa modelul XL va fi produs de catre cei de la LG, spre deosebire de anul trecut. Decizia de a schimba producatorii pentru Google Pixel 2 ar putea avea legatura cu faptul ca anul trecut au existat unele probleme de constructie cu terminalele livrate consumatorilor, asa ca Google vrea probabil sa nu mai treaca prin scandaluri similare.

Google Pixel 2 va avea totusi difuzoare stereo frontale, cei de la HTC implementand componentele facute populare cu seria Boomsound din propriile produse. Partea interesanta este ca Google Pixel 2 va va avea deasemenea si functia Edge Sense, adica marginile vor putea fi stranse pentru a controla anumite functii ale sistemului de operare, precum se intampla in cazul HTC U11, desi functia n-a fost prea populara.

Google Pixel 2 va veni deasemenea si fara un port audio de 3.5mm, schimbare pe care anul trecut Google a ironizat-o dupa ce iPhone 7 a fost lansat de catre Apple. Google Pixel 2 pare sa fie un dispozitiv creat in principal pentru dezvoltatori si nu neaparat pentru utilizatori obisnuiti, cei de la Google parand sa nu aiba intentia de a realiza produse care sa genereze vanzari foarte mari in randul utilizatorilor obisnuiti.