Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 8 – Bateriile care nu Explodeaza

Samsung Galaxy Note 8 – Bateriile care nu Explodeaza

Samsung Galaxy Note 8 are noile baterii prezentate intr-o prima imagine aparuta direct de la un partener asiatic al companiei Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 a fost gandit de catre compania Samsung pentru a fi 100% sigur pentru clientii care-i cumpara smartphone-urile incepand din luna septembrie. Una dintre principalele probleme pe care cei de la Samsung le-au avut in vedere pentru rezolvare are legatura cu bateriile noului smartphone, iar Samsung Galaxy Note 8 ar trebui sa aiba baterii care nu mai explodeaza la fel precum cele de anul trecut.

Samsung Galaxy Note 8 trebuie sa fie lipsit de problemele Samsung Galaxy Note 7, altfel compania Samsung risca sa aiba parte de acelasi scandal precum in toamna anului trecut. Pentru a nu risca din nou, cei de la Samsung Galaxy Note 8 au decis ca anul acesta sa foloseasca baterii de 3300 mAh pentru smartphone, acestea avand o capacitate ce este cu 200 mAh mai mica decat cea oferita in Samsung Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy Note 8 va avea o baterie mai mica si mai sigura, conform celor de la Samsung, iar asta ar trebui sa scuteasca terminalul de toate problemele cu exploziile. Desigur ca nimeni nu poate spune 100% sigur ca aceste baterii nu vor exploda, dar din moment ce Samsung Galaxy S8 a fost lansat fara probleme de acest gen, este normal sa existe asteptari ca Samsung Galaxy Note 8 sa nu aiba parte de ele.

Samsung Galaxy Note 8 – bateriile care nu explodeaza

baterie samsung galaxy note 8

Samsung Galaxy Note 8 are in imaginea de mai sus prezentate noile baterii ambele avand marcata pe eticheta capacitatea de 3300 mAh pentru incarcare. Aceste baterii vor inmagazina mai putina enerrgie decat cele utilizate in modelele folosite in Samsung Galaxy Note 7, insa avand in vedere ca sunt probabil si mai mici, nu vor mai fi la fel de inghestuite in carcasa si ar trebui sa ofere o siguranta mai mare.

Samsung Galaxy Note 8 trece si printr-un proces mai complex de verificare dupa ce este scos de pe linia de productie, asta asigurand din nou faptul ca terminalele sunt de calitate. Samsung a explicat in ianuarie noul proces de verificare al smartphone-urilor dupa finalizarea productiei, iar Samsung Galaxy Note 8 va beneficia de el la fel cum Samsung Galaxy S8 a trecut printr-un proces mai riguros de verificare.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Samsung in cadrul unui eveniment programat a avea loc pe data de 23 august in New York. Lansarea Samsung Galaxy Note 8 ar urma sa aiba loc pe data de 15 septembrie, deci la aproximativ 3 saptamani distanta, dar dupa ce iPhone 8 va fi prezentat oficial, astfel ca lumea va avea alegeri foarte grele in aceasta toamna.

 • Viorel Predatorul

  Bravo Samsung ! Încă odată demonstrezi că ești capabilă de inovații. Cu ocazia asta depășești Apple a cărui iPhone-uri încă explodează.

 • Spark

  =))))))=))))=))))=)))))=))))))

 • Alex S.

  Uite o dovada ca nu suntem fairplay !!!
  “Samsung Galaxy Note 8 ar trebui sa aiba baterii care nu mai explodeaza la fel precum cele de anul trecut.”
  De aici trag concluzia ca explodeaza altfel nu ca cele din trecut !!! 😎

 • Alex S.

  Daca punem o virgula sebshimba intelesul !!! …nu mai explodeaza, la fel precum…
  Daca e greseala de exprimare inteleg, daca nu e doar pura rautate !!!

 • Srb Srb

  Urat samsung
  Trebuia sa pui bateriile din s8+ macar despre care stiam sigur ca nu bubuie

 • Srb Srb

  Ce ma tie inca iti bubuie iphone in mana? Nasol

 • ibadea

  Cred ca da, daca el considera asta inovatie 🙂 maine ne va spune ca Samsung a inventat bateria si ecranul OLED

 • Viorel Predatorul

  Dar ție ți-a bubuit vreun note 7 în mână?

 • Srb Srb

  nope, eu nu umblu cu mizerii..altora da le-a bubuit in fata mea..

 • Viorel Predatorul

  De aia nu umblu nici eu cu iPhone…

 • Srb Srb

  din moment ce stii ca inca bubuie si ai zis ca ai simtit…e clar

 • George 89

  S8 are o baterie foarte sigura la explozii, sa demonstrat asta
  Dacă N8 va avea o baterie și mai sigura atunci bravo Samsung

 • Viorel Predatorul

  Păi așa știi tu că Note 7 bubuie. Tu ești cu bomba în gură mereu.

 • Srb Srb

  off ce papagal lipsit de originalitate

 • Greeny YT73

  Note 8 va fi cel mai potrivit telefon care se va lansa in toamna din motive simple:
  Chiar dacă poate nu va fi cel mai bun ca performante, oricum ni se va observa in utilizarea zilnică. Samsung e cel mai bun la design si exterior si de software. În plus cu cat ecranul e mai mare cu atat mai bine. În iphone iti strici ochii la cat e de mic. Si ca pret e mult mai acceptabil. Cică se lansează si iphone 8 plus care va fi 1600 1700 de euro. Bani aruncati…

 • V.P

  Suntem la inceput de luna , conform traditiei un nou iPhone urmaeza se axplodeze din cauza unui incarcator contrafacut :)))

 • amfetamin

  Eu nu inteleg de ce se tot compara bateria lui Note 8 cu cea a lui Note 7 si nu cu a lui S8+?
  S7 edge cu 5.5 inch si cu o inaltime de 150.9 avea 3600 mah iar Note 7 cu 5.7 inch si cu o inaltime de 153.5 avea 3500 mah si bubuia. De cu nu a bubuit S7 edge?
  S8+ cu 6.2 inchi si cu o inaltime de 159.5 are 3500 mah iar in Note 8 cu o inaltime de 162.5 nu au curajul sa bage mai mult de 3300 mah ca vezi doamne sa nu bubuie?
  De ce nu bubuie bateria de 3500 mah din S8+??? Mister total.
  Oare sa fie din cauza pixului care ocupa loc in plus?

 • amfetamin

  S8+ are o baterie de 3500 mah intr-un corp mai mic ca Note 8 si e foarte sigura la explozii,de ce acolo se poate? Mda,bravo Samsung.

 • George 89

  N8 nu are S pen, sa știi ca ocupa spațiu

 • George 89

  1. Se compara bateria lui N8 cu cea a lui N7 (nu cu cea a lui S8+) pentru ca sunt din aceiași gama/ segment (astfel se compara cu predecesorul urmărind evoluția acestei game și inevitabil observarea remedierii problemelor trecute cu care sa confruntat predecesorul)
  2. S7 Edge nu a bubuit chiar dacă avea o baterie mai mare fata de N7, pentru ca nu avea baterii defecte, testate insuficient și lăcașul pentru ele nu era strâmt ca N7 pentru a oferii un corp compact
  3. Samsung nu poate baga în N8 o baterie mai mare, din cauza S pen care ocupa spațiu în terminal
  4. Bateria din S8+ nu bubuie pentru ca este foarte atent testata, după scandalul cu N7, plus ca nu forțează lăcașul pentru baterie (Samsung are un sistem cu 8 etape pentru testarea bateriei astfel dacă ai văzut în video uri pe YouTube aceasta nu explodează nici dacă e tăiată cu flex ul)
  Lămurit?

 • amfetamin

  Toata explicatia asta a ta se poate rezuma la : din cauza pixului nu incape o baterie mai mare. Lamurit.

 • George 89

  S8 nu N8(ma gândeam la N8)

 • George 89

  Ți am răspuns la întrebările pe care le-ai adresat aici