Apple Watch 3 – Design Nou si Conectivitate 4G

Apple Watch 3 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, iar conform unor informatii aparute astazi, el urmeza sa aiba un design nou din partea Apple. La peste 2 ani dupa lansarea Apple Watch, compania Apple vrea ca Apple Watch 3 sa vina cu un aspect nou pentru a creste si mai mult vanzarile, dar desigur ca nimeni nu a prezentat o idee cu privire la aspectul pe care il va avea ceasul inteligent.

Apple Watch 3 avea pana acum anuntate doar schimbari minore fata de modelele anterioare, compania Apple parand sa fie orientata doar spre imbunatatirea autonomie bateriei si a performantelor. Acum se pare ca Apple Watch 3 urmeaza de fapt sa vina si cu un design modificat, iar asta ar putea insemna o crestere a grosimii, sau cine stie ce alta schimbare importanta, pe care Apple a reusit sa o tina ascunsa.

Apple Watch 3 – design nou si conectivitate 4G

Apple Watch 3 design conectivitate 4g

Apple Watch 3 va avea inclusiv conectivitate 4G, compania Apple fiind de ceva vreme in discutii avansate cu operatorii de telefonie mobila cu privire la aceasta noua functie. Apple Watch 3 va avea cel mai probabil un suport pentru cartele SIM care vor permite folosirea internetului 4G fara a mai fi conectat la un iPhone, aceasta fiind o schimbare majora pe care lumea o astepta inca de la primul model al ceasului inteligent.

Apple Watch 3 cu conectivitate 4G va putea face tot ceea ce face si acum, dar direct prin propria conexiune de internet, fara a mai folosi un iPhone. Practic Apple Watch 3 va deveni independent fata de iPhone incepand de anul acesta, iar asta inseamna o crestere a autonomiei bateriei pentru ceas si iPhone, dar un cost suplimentar pentru un abonament de internet dedicat ceasului inteligent.

Apple Watch 3 urmeaza sa fie prezentat in luna septembrie de catre compania Apple.

“Apple is planning to release a version of its smartwatch later this year that can connect directly to cellular networks. Intel will supply the LTE modems for the new Watch, according to another person familiar with the situation. Apple is already in talks with carriers in the U.S. and Europe about offering the cellular version.”