Apple lanseaza noi trailere pentru Carpool Karaoke

Apple a lansat in cursul noptii trecute doua noi teaser trailere pentru seria Carpool Karaoke pe care a cumparat-o si pe care vrea sa o lanseze pentru Apple Music in curand. In noile trailere il revedem pe James Corden la volanul Roverului cu care plimba vederele participante la Carpool Karaoke, compania Apple parand sa il tina in prim-plan pe moderator in ciuda schimbarii pentru formatul emisiunii.

Apple a cumparat Carpool Karaoke anul acesta si a decis sa schimbe formatul emisiunii astfel incat James Corden sa nu modereze fiecare show, ci vedetele sa intre separat in acest rol. In trailerele de astazi pentru Carpool Karaoke il vedem pe Will Smith si un montaj cu diverse alte vedete pe care compania Apple le-a chemat pentru a aparea in serie, astfel ca toti clientii Apple Music vor avea parte de o emisiune foarte interesanta.

Apple ar dori sa lanseze Carpool Karaoke undeva in cursul lunii septembrie prin intermediul Apple Music, dar aceste planuri se pot schimba oricand, mai ales ca lansarea a fost deja amanata o data.

https://www.youtube.com/watch?v=1iabPssyeNg

1 COMENTARIU