iPhone 8 – Decizia Majora privind Touch ID

iPhone 8 nu va avea Touch ID integrat in ecran, conform unor noi informatii aparute astazi de la o sursa credibila, Face ID fiind in prim-plan.

iPhone 8 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple in septembrie, iar recent ea a luat o decizie majora privind Touch ID si citirea amprentelor. Mai exact, unele surse apropiate companiei Apple sustin ca s-ar fi luat intr-un final decizia de a renunta la implementarea Touch ID sub ecranul iPhone 8, lucru pe care foarte multa lume il astepta oricum de ceva vreme pentru acest smartphone.

iPhone 8 nu va avea Touch ID sub ecran pentru ca nu s-a putut finaliza tehnologia in timp util, asa ca Apple va renunta la aceasta idee pentru acest iPhone. Sursa informatiilor sustine ca Samsung Galaxy S9 urmeaza sa beneficieze de pe urma acestei decizii a companiei Apple, deoarece iPhone 8 va avea un “urmas” lanast pe piata abia la un an distanta, dupa ce Samsung si-a lansat terminalul.

iPhone 8 cu Touch ID integrat in ecran era una dintre cele mai asteptate functii ale noului smartphone, mai ales ca iOS 11 incepea sa sugereze faptul ca Apple va implementa acest sistem. in ciuda tuturor elementelor de interfata prezente in iOS 11 care pareau sa confirme faptul ca Touch ID isi va face loc in ecranul iPhone 8, iata ca in final compania Apple pare sa fi decis ca integrarea nu este oportuna.

iPhone 8 – decizia majora privind Touch ID

iPhone 8 Decizia Touch ID

iPhone 8 a intrat deja in productie la Foxconn, asa ca e normal sa aflam acum care sunt specificatiile finale ale noului smartphone inaintea lansarii oficiale. Renuntarea la Touch ID pentru iPhone 8 este o decizie care cu siguranta va supara foarte multa lume, deoarece aceasta era una dintre cele mai asteptate schimbari pentru noul smartphone, dar se pare ca nu va mai fi oferita pentru noi.

iPhone 8 nu pare sa aiba Touch ID integrat in ecran, insa va avea un sistem de recunoastere faciala Face ID, acesta urmand a ne securiza datele din terminale cu ajutorul fetei. Face ID este prezentat de catre unii ca fiind mai sigur decat Touch ID, deoarece face identificarea in baza mai multor elemente ale fetelor noastre in comparatie cu amprentele, asa ca teoretic iPhone 8 ar trebui sa fie ceva mai sigur.

iPhone 8 va fi prezentat in prima parte a lunii septembrie de catre compania Apple, desi data nu a fost deocamdata stabilita, insa lansarea ar trebui sa aiba loc in cea de-a doua parte. Exista posibilitatea ca Apple sa lanseze iPhone 8 Plus anul acesta cu un ecran de 6 inch, insa deocamdata avem un singur zvon care ar sugerea aparitia unui asemenea terminal, dar vine de la o sursa credibila.