iPhone 8 Plus ar putea fi Lansat de catre Apple

iPhone 8 Plus ar urma sa fie lansat de catre compania Apple, conform unor informatii furnizate de catre o publicatie asiatica dupa discutii cu Samsung.

iPhone 8 Plus este o denumire care nu a fost vreodata mentionata in toate aceste luni incare am aflat foarte multe zvonuri in legatura cu iPhone 8 si iPhone 7S. iPhone 8 Plus a existat in sperantele multor fani Apple care sperau ca Apple va include un ecran mare in carcasa iPhone 7 Plus pentru a oferi o experienta excelenta de utilizare, dar lipsa zvonurilor privind lansarea sa a dat de inteles ca el nu exista.

iPhone 8 Plus apare totusi astazi intr-un zvon publicat de catre o publicatie chinezeasca, aceasta afirmand ca el va fi lansat in tandem cu iPhone 8 in acest an. Mai exact, publicatia sustine ca iPhone 8 Plus cu un ecran de 6 inch ar urma sa fie lansat de catre compania Apple anul acesta, cei de la Samsung avand in productie inclusiv aceasta diagonala, separat de cea de 5.8 inch pentru primul terminal.

iPhone 8 Plus ar urma sa aiba mai putine ecrane produse de catre Samsung in comparatie cu iPhone 8 pentru ca dificultatile in procesul de fabricare ar impiedica Samsung sa indeplineasca toate cerintele Apple. Totusi, un iPhone 8 Plus cu un ecran cu 6 inch ar fi o surpriza extrem de frumoasa si fanii terminalelor iPhone din seria Plus ar fi extrem de incantati sa afle ca exista si o versiune pentru ei pregatita.

iPhone 8 Plus ar putea fi lansat de catre Apple

iPhone 8 Plus apare pentru prima oara mentionat acum si cu acest ecran, iar din moment ce ieri s-a anuntat ca productia iPhone 8 a inceput, nu este atat de ciudat sa aflam noua informatie. Din moment ce partenerii Apple au produs deja componentele necesare pentru ca procesul de productie al iPhone 8 sa inceapa, este normal sa aflam ca ar exista si un iPhone 8 Plus pe care Apple ar vrea sa il lanseze.

iphone 8 plus lansat apple

iPhone 8 Plus, daca va fi lansat, ar trebui sa aiba exact acelasi design precum iPhone 8, doar ca forma sa va fi mai mare, poate usor mai mare decat cea a iPhone 7 Plus. Ca sa fiu complet sincer, sunt uimit ca cu atat de putin timp inaintea lansarii iPhone 8 aflam despre posibila aparitie pe piata a unui iPhone 8 Plus, insa avand in vedere ca vorbim despre compania Apple, orice este posibil oricand.

“If Samsung Display operates production lines for Apple at an operation rate of 100% with 100% yield, it is able to produce about 124 million 6-inch panels and 130 million 5.8-inch panels respectively in single year. If Samsung Display operates its lines at an operation rate of 100% with 60% yield, it is able to produce about 75 million 6-inch panels and 79 million 5.8-inch panels respectively.”

iPhone 8 Plus cu un ecran de 6 inch nu ar aduce o crestere majora in diagonala fata de iPhone 7 Plus, dar ar multumi un segment tot mai mare din clientii Apple. iPhone 7S Plus este anuntat ca un upgrade minor fata de iPhone 7 Plus, asa ca un iPhone 8 Plus ar linisti foarte multi clienti care n-ar dori un iPhone 8 a carui spatiu efectiv pentru afisarea de informatii ar fi mai mic decat cel al iPhone 7.