Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 Plus ar putea fi Lansat de catre Apple

iPhone 8 Plus ar putea fi Lansat de catre Apple

iPhone 8 Plus ar urma sa fie lansat de catre compania Apple, conform unor informatii furnizate de catre o publicatie asiatica dupa discutii cu Samsung.

iPhone 8 Plus este o denumire care nu a fost vreodata mentionata in toate aceste luni incare am aflat foarte multe zvonuri in legatura cu iPhone 8 si iPhone 7S. iPhone 8 Plus a existat in sperantele multor fani Apple care sperau ca Apple va include un ecran mare in carcasa iPhone 7 Plus pentru a oferi o experienta excelenta de utilizare, dar lipsa zvonurilor privind lansarea sa a dat de inteles ca el nu exista.

iPhone 8 Plus apare totusi astazi intr-un zvon publicat de catre o publicatie chinezeasca, aceasta afirmand ca el va fi lansat in tandem cu iPhone 8 in acest an. Mai exact, publicatia sustine ca iPhone 8 Plus cu un ecran de 6 inch ar urma sa fie lansat de catre compania Apple anul acesta, cei de la Samsung avand in productie inclusiv aceasta diagonala, separat de cea de 5.8 inch pentru primul terminal.

iPhone 8 Plus ar urma sa aiba mai putine ecrane produse de catre Samsung in comparatie cu iPhone 8 pentru ca dificultatile in procesul de fabricare ar impiedica Samsung sa indeplineasca toate cerintele Apple. Totusi, un iPhone 8 Plus cu un ecran cu 6 inch ar fi o surpriza extrem de frumoasa si fanii terminalelor iPhone din seria Plus ar fi extrem de incantati sa afle ca exista si o versiune pentru ei pregatita.

iPhone 8 Plus ar putea fi lansat de catre Apple

iPhone 8 Plus apare pentru prima oara mentionat acum si cu acest ecran, iar din moment ce ieri s-a anuntat ca productia iPhone 8 a inceput, nu este atat de ciudat sa aflam noua informatie. Din moment ce partenerii Apple au produs deja componentele necesare pentru ca procesul de productie al iPhone 8 sa inceapa, este normal sa aflam ca ar exista si un iPhone 8 Plus pe care Apple ar vrea sa il lanseze.

iphone 8 plus lansat apple

iPhone 8 Plus, daca va fi lansat, ar trebui sa aiba exact acelasi design precum iPhone 8, doar ca forma sa va fi mai mare, poate usor mai mare decat cea a iPhone 7 Plus. Ca sa fiu complet sincer, sunt uimit ca cu atat de putin timp inaintea lansarii iPhone 8 aflam despre posibila aparitie pe piata a unui iPhone 8 Plus, insa avand in vedere ca vorbim despre compania Apple, orice este posibil oricand.

“If Samsung Display operates production lines for Apple at an operation rate of 100% with 100% yield, it is able to produce about 124 million 6-inch panels and 130 million 5.8-inch panels respectively in single year. If Samsung Display operates its lines at an operation rate of 100% with 60% yield, it is able to produce about 75 million 6-inch panels and 79 million 5.8-inch panels respectively.”

iPhone 8 Plus cu un ecran de 6 inch nu ar aduce o crestere majora in diagonala fata de iPhone 7 Plus, dar ar multumi un segment tot mai mare din clientii Apple. iPhone 7S Plus este anuntat ca un upgrade minor fata de iPhone 7 Plus, asa ca un iPhone 8 Plus ar linisti foarte multi clienti care n-ar dori un iPhone 8 a carui spatiu efectiv pentru afisarea de informatii ar fi mai mic decat cel al iPhone 7.

 • Visan Teodor

  Ar fi o mișcare firească,cu ip7s și ip7s plus și ip8 lansate în același timp ar crea confuzie în linia de terminale iPhone,ip8 și ip8 plus sunt revoluția firească.

 • Angel

  Ar fi bine

 • V.P

  Cat se poate de corect , chiar ma gandesc daca Apple lanseaza iPhone 7s si 7s Plus , sunt tot mai sigur ca vor lansa iPhone 8 cu diagonala de 5,8 inch si iPhone 8 Plus cu diagonala de 6,x inch .

 • Viorel Predatorul

  Ia că am găsit un articol la care Srl nu comentează primul! Cum mă? 6 inci ?? Trebuie să fie perfect de acum încolo…

 • V.P

  S-a stricat la stomac cand a auzit de 6 inch :)))

 • Alex

  Mi se pare ciudat sa lanseze 4 telefonane lol

 • Viorel Predatorul

  Never say never !

 • V.P

  Asa este , mai bine lanseaza iPhone 8 si 8 Plus iar toata lumea e multumita .

 • Srb Srb

  Ti-am zis,te-am si intrebat daca te tenteaza asta mai mult

 • Srb Srb

  Yep inclusiv tu

 • Srb Srb

  Am avut iar dreptate

 • Misu Carmol

  Eu ma gândesc cum o sa stea paleta de 6″ in buzunar la osrb, cred ca mocnește la foc mic și înghite noutatea ce o sa îl apese o vreme îndelungată, pe neiuron. 🤣

 • V.P

  👍👍

 • Srb Srb

  daca va avea 6″ si STBR de 85% clar va fi f f ok pt cei ce deja sunt obisnuiti cu iphone plus

 • Srb Srb

  nu eu sunt ala cu never si altceva in gura

 • ibadea

  Cred ca 7S Plus nici nu isi mai are rostul, iphone 7s/ 8 / 8 Plus. Dar cum de nu a scapat nici macar un zvon despre 8 Plus. Iar iphone 7s va lua locul lui SE, mai ales ca a scazut interesul pentru iphone SE, fiind prea mic.

 • George 89

  Acum nu mai sare în sus ca i8 Plus “va avea ” 6 inch
  Dacă i8 va fi cât V30 de 6 inch, atunci i8 Plus de 6 inch va fii cât N8 de 6.4 inch…. Ar fi ceva sa fie asa, sa vedem ce mai zice Scrb atunci

 • Srb Srb

  eu zic ca acel 7s va fi noul SE…

 • Viorel Predatorul

  Clar !

 • Srb Srb

  Tu esti orb a sau crezi ca daca minti ma intarati pe mine
  I8 clar este ca fizic sub lg ala
  Te invat niste matematica
  143<151 iar 71<75

  Iar daca iphone plus va avea 6" in acelasi fizic care e problema? S8+ si note 8 isi depasesc clar note 7 si s7 edge plus

 • shapk

  E grav pentru tine daca apare. Daca Note 8 e vasla, Iphone 8 plus la 6 inci va fi barca direct fara drept de apel.

 • Srb Srb

  ideea este daca iphone de 6″ va fi mai mare ca iphone plus, daca nu…nu inteleg care este problema pt mine sau altii?
  eu oricum iau varianta compacta